Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 13:07

Αγωνιστική δράση 7-8 Μαρτίου 2020

Αρχίζει και το MotoGP, αλλά … δίχως MotoGP!

Ο Μάρτης είναι παραδοσιακά ο μήνας που αρχίζει να ξανασφίγγει η αγωνιστική δραστηριότητα παγκοσμίως, για να έρθει η έκρηξη του Απρίλη, όταν πλέον όλα τα εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη δράση.

Φέτος ωστόσο η κατάσταση έχει βρεθεί υπό την επίδραση μιας ασύμμετρης απειλής που ουδείς θα μπορούσε να προβλέψει δύο μήνες πριν. Φυσικά μιλάμε για τον ιό με την κορώνα, τον κορωνοϊό που μας έχει κάνει άνω-κάτω τη ζωή - και ενδέχεται να είμαστε ακόμη στην αρχή της ιστορίας.

Μια από τις πιο σημαντικές συνέπειες στον χώρο του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα γίνει αισθητή αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το παγκόσμιο MotoGP ξεκινά υπό τους προβολείς της πίστας Losail, μα η μεγάλη κατηγορία δεν θα είναι εκεί. Ατυχώς λοιπόν το ντεμπούτο του κορυφαίου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας θα είναι κουτσό, μόνο με Moto2 και Moto3, ενώ ίσως να πρέπει να περιμένουμε άλλον έναν μήνα μέχρι να δούμε τους Marquez, Rossi κ Σία στην πίστα.

Η υπόλοιπη δράση έχει έναν κοινό παρονομαστή: το Motocross!

Συνεχίζονται τα δύο παγκόσμια, MXGP και AMA SX, ενώ ανάλογη δράση έχουμε και στην Ελλάδα με το Πανελλήνιο ΜΧ που ετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα του, όντας ακόμη το μοναδικό πανελλήνιο πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει. Μην αγχώνεστε όμως, σε μια εβδομάδα αρχίζει και η Ταχύτητα, ενώ έπονται και όλα τα άλλα.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 7-8 Μαρτίου 2020

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX, 2ος αγώνας, Πρίνος Τρικάλων

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2-Moto3, 1ος αγώνας, Losail (Κατάρ)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, 2ος αγώνας, Valkenswaard (Ολλανδία)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Women’s MX, 2ος αγώνας, Valkenswaard (Ολλανδία)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AMA SX, 10ος αγώνας, Daytona (ΗΠΑ)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΕΜΧ250, 1ος αγώνας, Valkenswaard (Ολλανδία)

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 13:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT