.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 13:09

Aprilia RS-GP 2020 - Όλες οι φωτογραφίες σε Υψηλή Ανάλυση

Λίγο πριν το τεστ του Losail, η Aprilia παρουσίασε επίσημα την εργοστασιακή ομάδα της για το MotoGP 2020, με τους Aleix Espargaro, Andrea Iannone, Bradley Smith και Lorenzo Savadori (ο νέος δοκιμαστής), ενώ την παράσταση έκλεψε το αστέρι της παρουσίασης, η RS-GP του 2020 φυσικά.

Η Aprilia ξανασχεδίασε δραστικά την RS-GP για το 2020, βελτιώνοντας την σε κάθε τομέα. Νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, νέος V90 κινητήρας, seamless κιβώτιο εξελιγμένο in-house, βελτιωμένα ηλεκτρονικά, κ.α.

Κι αν κρίνουμε από τους χρόνους των τελευταίων 2 pre-season test, στη Sepang και στο Losail, ο Aleix Espargaro έχει στα χέρια του ένα εξαιρετικό «όπλο» για να ανεβάσει την Aprilia σε ακόμα ψηλότερα σκαλιά.

Για τον Iannone δεν λέμε κάτι, καθώς η εμπλοκή του με την υπόθεση αναβολικών συνεχίζεται, και υπάρχει πιθανότητα να μην τον δούμε να αγωνίζεται το 2020, ή και να τερματίζει την καριέρα του με το ιταλικό εργοστάσιο.

Δείτε παρακάτω και κατεβάστε όλες τις φωτογραφίες από την παρουσίαση της νέας Aprilia RS-GP 2020, σε υψηλή ανάλυση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 13:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon