.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 12:43

Marc Marquez – Ανανέωσε με τη Honda για άλλα 4 χρόνια!

Η κίνηση που από τους περισσότερους θεωρείτο σίγουρη ανακοινώθηκε και επισήμως.

Το συμβόλαιό του με το HRC ολοκληρωνόταν στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2020, αλλά ελάχιστοι πίστεψαν πως θα μπορούσε να φύγει από την ομάδα. Εν τέλει το HRC ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, πως ήρθε σε συμφωνία με τον οκτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή για να ανανεώσουν στη συνεργασία τους για άλλα 4 χρόνια, ως και το τέλος της σεζόν του 2024 δηλαδή!

O Marquez θα πλησιάζει στα 32α γενέθλιά του όταν φτάσει η λήξη της τετραετίας αυτής.

Στο μεταξύ ο πρωταθλητής του 2019 θα συνεχίσει με τη Honda RC213V να διευρύνει τον εντυπωσιακό του απολογισμό που ως τώρα μετρά 56 νίκες, 95 βάθρα και 62 pole positions στη μεγάλη κατηγορία MotoGP.

Yoshishige Nomura, πρόεδρος HRC:

“Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε πως, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ο Marc θα παραμείνει στην οικογένεια της Honda για τέσσερα ακόμη χρόνια. Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις εδώ και μερικούς μήνες, καθώς και οι δύο πλευρές ήθελαν να μείνουν μαζί και να συνεχίσουν να κερδίζουν. Ο Marc ξεκίνησε την καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία το 2013 και μαζί του έχουμε κερδίσει έξι από τους επτά τελευταίους τίτλους MotoGP. Ως ένας μοναδικός πρωταθλητής, του αξίζει μια μοναδική συμφωνία. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή η συνεργασία και εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλους τους εμπλεκόμενους.”

Marc Marquez:

“Με περηφάνια ανακοινώνω την ανανέωση της συνεργασίας μου με τη Honda Racing Corporation για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η Honda μου έδωσε την ευκαιρία να εισέλθω στην κατηγορία MotoGP με μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2013. Από την πρώτη χρονιά πετύχαμε μαζί και είμαι πανευτυχής που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια της Honda. Το HRC μου έδωσε την εμπιστοσύνη να επεκτείνω αυτή τη συνεργασία ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να συνεχίσουμε αυτή την ιστορία επιτυχιών.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon