.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 11:02

Husqvarna – Επιστροφή στην Moto3 υπό την εποπτεία του "αυτοκράτορα" Max Biaggi!

Το Μιλάνο επέλεξε η Husqvarna για να ανακοινώσει την επιστροφή της στα GP και συγκεκριμένα στην κατηγορία Moto3, με την επίσημη υποστήριξη της Μax Racing Team του Max Biaggi.

H Ηusvarna επιστρέφει στα GP, μετά από την αποχώρηση της, στα τέλη του 2015, και θα αποτελεί δορυφορική ομάδα της Max Racing Team, έχοντας στο “τιμόνι” τον πολύπειρο team manager Peter Öttl.

Οι αναβάτες της μονοκύλινδρης FR 250 GP που ανακοινώθηκαν από την ομάδα, είναι ο έμπειρός Romano Fenati και ο πολλά υποσχόμενος 17-χρονος, Alonso Lopez.

husqvarna moto3 3

O Max Biaggi, δήλωσε σχετικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που η Husqvarna Motorcycles επέλεξε να υποστηρίξει την ομάδα μας στην επιστροφή της στους αγώνες. Η επαν-είσοδος της Husqvarna στην Moto3 κατηγορία, είναι ένα πολύ σημαντικό και ξεχωριστό γεγονός και είμαι πολύ υπερήφανος που συνδέομαι με αυτό. Πιστεύουμε ότι με την υποστήριξη τ της Husqvarna μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα. Οι δυο μας αναβάτες είναι αμφότεροι ταλαντούχοι και έχουν κίνητρο. Με τον Romano Fenati και τον Alonso Lopez, έχουμε έναν έμπειρο και έναν νεαρό αναβάτη, με τον συνδυασμό τους να μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Θα προσφέρουμε στους αναβάτες μας ό, τι μπορούμε για να τους επιτρέψουμε να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες!”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 11:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon