.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:39

Johann Zarco - Επίσημα στην LCR Honda!

Το γνωρίζαμε ανεπίσημα, τώρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την LCR Honda IDEMITSU. Μετά από την εφιαλτική για όλους θητεία του στην ΚΤΜ, ο Johann Zarco επιστρέφει σε ιαπωνικό εργοστάσιο, αυτή τη φορά στην περιφερειακή ομάδα της Honda, την LCR Honda IDEMITSU, για τους τελευταίους 3 αγώνες του 2019.

Ο Zarco θα αγωνιστεί στη θέση του Takaaki Nakagami, ομόσταυλου του Cal Crutchlow, καθώς ο Ιάπωνας διέκοψε πρόωρα τη σεζόν του, λόγω εγχείρησης στον ώμο.

Έτσι, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2, Zarco, θα αγωνιστεί στην Αυστραλία, τη Μαλαισία και τη Valencia, με τα χρώματα της LCR Honda.

Johann Zarco: “Τι ευκαιρία, να οδηγήσω τους τελευταίους αγώνες της σεζόν με την LCR Honda. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία και θα κάνω ότι μπορώ για να φέρω καλά αποτελέσματα και να απολαύσω τη στιγμή, καθώς αυτή πιθανώς να είναι η τελευταία φορά που αγωνίζομαι για κάποιον καιρό -σσ. Αναφέρεται στο γεγονός πως οι θέσεις αναβατών για τη σεζόν του 2020 έχουν κλείσει, και μάλλον θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τη συγκεκριμένη χρονιά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ΚΤΜ που με απελευθέρωσε, ώστε να μπορώ να αγωνιστώ με άλλη μοτοσυκλέτα. Ας δούμε τι μπορώ να κάνω.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon