Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 11:03

Αγωνιστική δράση 3-4 Αυγούστου 2019

Αγωνιστικές δραστηριότητες και Αυγουστιάτικη Ελλάδα είναι δύο έννοιες ολοκληρωτικά ασυμβίβαστες, όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι που δουλεύουν τον Αύγουστο, όπως οι αναβάτες του MotoGP που πήραν την “άδειά τους” για τρεις εβδομάδες τον Ιούλιο και από αυτό το Σαββατοκύριακο επιστρέφουν στη δράση με το GP της Δημοκρατίας της Τσεχίας στο Brno - απ' όπου και η κεντρική φωτογραφία, με κάποιους αναβάτες να "προθερμαίνονται" παίζοντας ένα από τα εθνικά σπορ των Τσέχων, το χόκεϊ επί πάγου.

Παγκόσμια δράση έχουμε ακόμη στο Motocross με τον αγώνα στη θρυλική Βελγική πίστα του Lommel, ενώ μια ακόμη χωματερή δραστηριότητα ξεδιπλώνεται στα βουνά της Ρουμανίας, όπου έχει ήδη ξεκινήσει ο 5ος αγώνας του World Enduro Super Series (WESS), Red Bull Romaniacs.

Παράλληλα, έχουμε μια σειρά αγώνων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με Road Racing σε Ιταλία και Αγγλία, ενώ στη Φινλανδία θα διεξαχθεί ο ένας και μοναδικός φετινός αγώνας του Κυπέλλου Watercross – ο οποίος, αν και γίνεται με jet ski, παραδόξως υπάγεται στη FIM.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 3-4 Αυγούστου 2019

MotoGP, 10ος αγώνας, Automotodrom Brno (Τσεχία)

MXGP, 14ος αγώνας, Lommel (Βέλγιο)

WESS, 5ος αγώνας, Romaniacs (Ρουμανία)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Road Race Hill Climb, 5ος αγώνας, Gragnana (Ιταλία)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Vintage Road Racing, 2ος αγώνας, Donington Park (Αγγλία)

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Watercross, Sodankyla (Φινλανδία)

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 11:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT