.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 13:02

Ποια σπασμένα κόκκαλα; Ο Michael Dunlop με τη Suzuki στο Classic TT!

Στις 11 Ιουλίου έσπασε λεκάνη και χέρι. Δεκάξι μέρες αργότερα πήρε δύο νίκες στο Armoy, μετά έβαλε το χέρι του σε γύψο και αμέσως μετά ανακοίνωσε πως θα τρέξει στο Classic TT στις 17 Αυγούστου.

Θάρρος ή απερισκεψία; Για τους κοινούς θνητούς ο τραυματισμός του Michael Dunlop στον αγώνα Southern 100 θα σήμαινε πολύμηνη αποχή από κάθε είδους αγωνιστική δράση, με σπασμένη λεκάνη και δεξί χέρι. Για τον ίδιο ήταν απλά μια ακόμη μέρα στη δουλειά, καθώς 16 μέρες μετά τον τραυματισμό του φόρεσε τη φόρμα του, σύρθηκε με πατερίτσες ως τη BMW S 1000 RR του και πήρε δύο νίκες στο Armoy Road Races.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε τον γιατρό του, ο οποίος του έβαλε το δεξί χέρι σε γύψο και δήλωσε ξεκάθαρα πως η σεζόν του τέλειωσε για φέτος. Όμως ο Dunlop είχε ήδη έτοιμη την απάντηση: “Think again Doc” (ξανασκέψου το γιατρέ) δήλωσε στο Facebook ως λεζάντα στη φωτογραφία του βγαίνοντας μπανταρισμένος από το νοσοκομείο.

m dunlop 1

Και, μόλις μια μέρα μετά την εν λόγω φωτογραφία έσκασε και το επίσημο δελτίο Τύπου από το Isle of Man όπου η κεντρική είδηση αναφέρει πως ο Michael Dunlop ηγείται μιας ομάδας τριών αναβατών για το Classic TT με τη Suzuki.

Εκεί ο εναπομείνας της μεγάλης φαμίλιας των Dunlop θα τρέξει στην κατηγορία Superbike με ένα GSX-R1000 XR69, δίπλα στον Phil Crowe, ενώ την ομάδα συμπληρώνει ο Danny Webb με το δίχρονο θηρίο RG500.

Το Classic TT ξεκινά στις 17 Αυγούστου 2019, αλλά τουλάχιστον ο Dunlop δε θα συμμετάσχει στο Ulster Grand Prix από τις 5 ως τις 10 Αυγούστου, καθώς θα προετοιμάζεται (βλέπε αποθεραπεύεται) ενόψει του κλασσικού αγώνα.

Πέρυσι ο Dunlop δεν έτρεξε στο Classic TT, ενώ έχει νικήσει εκεί το 2013, 2015 και 2016, κάτι που προφανώς θέλει να επαναλάβει και φέτος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon