.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 10:45

Αγωνιστική δράση 20-21 Ιουλίου 2019

Η Ελλάδα μπαίνει σταδιακά στην περίοδο που το μόνο που συμβαίνει είναι τα μπάνια του λαού, ενώ και στο εξωτερικό η δράση είναι σχετικά περιορισμένη.

Από τα παγκόσμια πρωταθλήματα αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε μόνο TrialGP στη Γαλλία και τον τελικό του Speedway of Nations στη Ρωσία.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το Αμερικανικό πρωτάθλημα ΜΧ, ενώ ο τρίτος αγώνας του SSV Mediterranean Cup (μετά το Hellas Rally που ήταν ο δεύτερος αγώνας του προγράμματος) πάει στο Μαρόκο.

Στα καθ’ ημάς, υπάρχει ένας αγωνιστικός θεσμός που περιμένει εναγωνίως το καλοκαίρι και αυτός είναι το Κύπελλο MiniGP, οι συμμετέχοντες του οποίου δε μπορούν να αγωνιστούν τον χειμώνα καθώς έχουν σχολείο. Έτσι η αρχή του Κυπέλλου για το 2019 γίνεται αυτό το διήμερο στα Βραχνέικα, λίγο έξω από την Πάτρα.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 20-21 Ιουλίου 2019

TrialGP, 6ος αγώνας, Γαλλία

FIM Speedway των Εθνών, Τελικός, Togliatti (Ρωσία)

AMA MX, 8ος αγώνας, Spring Creek (ΗΠΑ)

FIM SSV Mediterranean Cup, 3ος αγώνας, Panafrica Rally (Μαρόκο)

MiniGP Cup, 1ος αγώνας, Βραχνέικα Πάτρας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 10:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon