.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 09:52

Rennie Scaysbrook: Μιλώντας για τη νίκη του στο Pikes Peak και για τον θάνατο του φίλου του, Carlin Dunne - Video

Δείτε ένα συγκινητικό βίντεο με τον  νικητή του αγώνα Pikes Peak 2019, Rennie Scaysbrook, στο οποίο μιλά για τη γλυκόπικρη νίκη του, και για τον χαμό του καλού του φίλου Carlin Dunne.

"Λίγες μέρες πριν τον αγώνα οδηγούσαμε τρία Supermoto σε πίστα για προπόνηση. Εγώ, ο Chris Fillmore και ο Carlin Dunne. Και τώρα..."

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης ο Scaysbrook αναφέρεται στον τερματισμό του στον αγώνα του Pikes Peak 2019, μιλώντας για την αγωνία του όσο ο χρόνος περνούσε και ο Carlin δεν φαινόταν να έρχεται.

Πώς διαχειρίζεται κανείς έναν θρίαμβο όπως είναι η ανακήρυξη του σε King of the Mountain στο PPIHC, με νίκη στη γενική, νίκη στην κατηγορία του και ρεκόρ γενικής, όταν αυτά συμβαίνουν παράλληλα με τον χαμό ενός καλού του φίλου πρώτα και μεγάλου αντιπάλου έπειτα;

Δεν είναι εύκολο, όμως μέσα από αυτό το βίντεο ο Rennie Scaysbrook κάνει ότι μπορεί, και τον θαυμάζουμε για τη διαχείριση της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης.

"Αν θέλετε την αλήθεια, η νίκη μου αυτή είναι μια νίκη χωρίς νόημα, κενή, ο Carlin ήταν σίγουρο πως θα διέλυε τον χρόνο μου"... όμως έτσι είναι η ζωή, οι αγώνες μοτοσυκλέτας είναι επικίνδυνοι, κάποιοι "χάνονται" νωρίς / άδικα, και μένουν οι υπόλοιποι να τους θυμούνται, και η ιστορία για να τους μνημονεύει.

Rest in Peace Carlin, και συλληπητήρια αλλά και συγχαρητήρια τόσο για τη νίκη όσο και για την ανθρωπιά σου, Rennie Scaysbrook.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 10:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon