Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 09:53

Michael Dunlop - Τραυματίστηκε και χάνει το Pikes Peak Hill Climb

O θρύλος του ΙΟΜΤΤ, Michael Dunlop, τραυματίστηκε σε αγώνα ράλι αυτοκινήτου, και έτσι δεν θα έχουμε τη χαρά να δούμε πώς θα τα κατάφερνε στον αγώνα ανάβασης του Pikes Peak.

Η αρχή με τους αγωνιζόμενους του ΤΤ που παίρνουν μέρος και στο Pikes Peak είχε γίνει με τον Guy Martin, που είχε συμμετάσχει στον αγώνα του Pikes Peak με ένα τουρμπισμένο GSX-R 1.100 το 2014. Εκεί ο Martin κατάφερε μεν να πάρει τη νίκη στην κατηγορία του, όμως το κτήνος αποδείχθηκε περισσότερο show παρά go, χαρίζοντας στον Βρετανό μόλις τον 24ο ταχύτερο χρόνο στις μοτοσυκλέτες εκείνη τη χρονιά.

Το 2019 αναμέναμε να δούμε τον Michael Dunlop να πηγαίνει καλύτερα στο Pikes Peak, όμως δυστυχώς ένα ατύχημα με... αυτοκίνητο μας έκοψε τη φόρα.

Ο 19 φορές νικητής του ΤΤ θα συμμετείχε με ένα BMW S1000R αλλά είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο Donegal international Rally στην Ιρλανδία, που φιλοδώρησε εκείνον και τον συνοδηγό του με αρκετά τραύματα.

Έτσι ο Michael Dunlop θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, χάνοντας το PPIHC 2019.

Σημειώστε πως στο ίδιο Donegal International Rally, στις 23 Ιουνίου 2019 σκοτώθηκε και ο αγωνιζόμενος Manus Kelly.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 10:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube