.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 13:50

H Kiara Fontanesi αφήνει το Παγκόσμιο ΜΧ για έναν πολύ καλό λόγο

Από το 2012 ως και το 2018 πήρε έξι φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ Γυναικών, χάνοντάς το μόνο το 2016. Πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες και γνωστές αθλήτριες της Μοτοσυκλέτας, αλλά φαίνεται πως θα τη χάσουμε από τις πίστες, προσωρινά τουλάχιστον.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια στα προσωπικά της κοινωνικά δίκτυα, η αιτία μεγαλώνει μέσα στο σώμα της.

"Φέτος μάλλον δεν θα κερδίσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά θα πραγματοποιήσω το μεγαλύτερό μου όνειρο, να γίνω μητέρα!

"Ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω πότε θα ήταν ο πιο κατάλληλος χρόνος γι' αυτό, ειδικά με την καριέρα μου, αλλά αισθάνομαι πως αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη για μένα (λαμβάνοντας υπ' όψη και το πρόβλημα υγείας που με έχει αναγκάσει να ξεκουραστώ) και ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη στη ζωή μου! Η προτεραιότητά μου είναι να δώσω ό,τι καλύτερο έχω στο μωρό τους επόμενους μήνες, αλλά με το που θα γεννηθεί η μικρή θα πρέπει να αρχίσω να ξανακουνιέμαι γιατί δε βλέπω την ώρα να ξανακαβαλήσω μοτοσυκλέτα.

"Βήμα-βήμα θα επανέλθω σε καλή φυσική κατάσταση και θα είμαι έτοιμη να στηθώ στη σχάρα εκκίνησης της επόμενης σεζόν, παλεύοντας όπως πάντα για τον τίτλο. Προς το παρόν όμως, όλα είναι για μένα και την οικογένειά μου πρώτα.

"Υ.Γ. Θα ήθελα να περιμένω λίγο περισσότερο για αυτή την ανακοίνωση, αλλά ζω μια ζωή που θα ήταν πραγματικά δύσκολο να κρατήσω μυστικό κάτι τέτοιο, οπότε έπρεπε να σας ενημερώσω όλους πριν το κάνει κάποιος άλλος."

Πατέρας του παιδιού και σύντροφος της Fontanesi είναι ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing, Devin Parenti.

Καλή λευτεριά της ευχόμαστε, κι ας μας λείψει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 13:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon