.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 15:06

To WorldSBK 2019 ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο

Αρχή με την παραδοσιακή ομαδική φωτογραφία

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ξεκινά και επίσημα η αγωνιστική σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes από την πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία – όπου το καλοκαίρι ακόμη καλά κρατεί.

Πριν από την πρώτη μέρα ελεύθερων δοκιμών ενόψει του πρώτου αγώνα, όλοι οι αναβάτες των δύο βασικών κατηγοριών, Superbike και Supersport, συγκεντρώθηκαν στην άκρη της ευθείας εκκίνησης και τερματισμού της πίστας για την παραδοσιακή ομαδική αναμνηστική φωτογραφία.

02381 r1 ambience full
WorldSBK 2019

Το φετινό πρωτάθλημα μετρά 18 συμμετέχοντες με μοτοσυκλέτες 5 διαφορετικών κατασκευαστών (Aprilia, BMW, Ducati, Honda και Yamaha) στο WorldSBK, καθώς και 23 αναβάτες με μοτοσυκλέτες 4 κατασκευαστών (Honda, Kawasaki, MV Agusta και Yamaha) στο WorldSSP.

02590 R1 Ambience
WorldSSP 2019

Καλή σεζόν, με υγεία και άφθονο θέαμα ευχόμαστε σε όλους!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 15:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon