.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 11:23

Αγωνιστική δράση 16-17 Φεβρουαρίου 2019

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε

Ξεχάστε το κρύο, αρχίζουν σταδιακά οι Ελληνικοί αγώνες και μαζί τους έρχονται οι πρώτες μυρωδιές Άνοιξης (κι ας αργεί ακόμη ημερολογιακά).

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά το Enduro, το επόμενο το Motocross και παράλληλα από τον ερχόμενο μήνα μπαίνουμε σε πλήρη δράση και με τα παγκόσμια MotoGP και WorldSBK.

Στην Ελλάδα, εκτός του εναρκτήριου διήμερου αγώνα Πανελληνίου Enduro, στον Ωρωπό θα γίνει και ο πρώτος αγώνας Enduro Νότιας Ελλάδας, ο οποίος είναι μονοήμερος. Έχουμε ακόμη και Scramble για το Παγκρήτιο Κύπελλο, στον Άγιο Νικόλαο.

Εκτός συνόρων συνεχίζονται τα παγκόσμια indoor Trial και Supercross, στη Ρωσία φιλοξενείται το Ice Speedway των Εθνών με την οικοδέσποινα να είναι το μεγάλο φαβορί και φέτος, ενώ έχουμε και έναν ακόμη διεθνή φιλικό αγώνα Motocross στην Αγγλία, όπου ως προετοιμασία για την έναρξη του Παγκοσμίου MXGP αναμένεται να δώσουν το παρόν αρκετοί σπουδαίοι αναβάτες – λ.χ. ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jeffrey Herlings είχε ανακοινωθεί πως θα λάμβανε μέρος, πριν τραυματιστεί και χειρουργηθεί.

Αγωνιστική κίνηση Σαββατοκύριακου 16-17 Φεβρουαρίου 2019

X-Trial – 3ος αγώνας, Bilbao (Ισπανία)

AMA SX – 7ος αγώνας, Arlington (ΗΠΑ)

FIM Ice Speedway of Nations – Togliati (Ρωσία)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro – 1ος αγώνας, Ωρωπός

Πρωτάθλημα Enduro Νότιας Ελλάδας – 1ος αγώνας, Ωρωπός

Παγκρήτιο Κύπελλο Scramble – 2ος αγώνας, Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Hawkstone Park International ΜΧ – Hawkstone Park (Αγγλία) 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 11:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon