.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 10:21

Κάταγμα σκαφοειδούς ο Jorge Lorenzo

Χτύπησε στο σκαφοειδές στη διάρκεια προπόνησης

Ξαφνικό πρόβλημα για τον Ισπανό πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, ο οποίος τραυματίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να σπάσει το σκαφοειδές οστό του στο αριστερό του χέρι.

Ο Lorenzo βρισκόταν στην Ιταλία, όπου και προπονείτο ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα ξεκινήσει στις 6 Φεβρουαρίου με το τεστ της Sepang. Στη διάρκεια της προπόνησής του συνέβη το ατύχημα, ο 31χρονος πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου Clínica Peschiera de Garda της Βερόνα και διαγνώστηκε με κάταγμα στο σκαφοειδές.

lorenzo espase skafoeides

Ως είναι προφανές, με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα, ο Lorenzo μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο για αποκατάσταση της βλάβης, σε μια προσπάθεια να είναι σε επαρκώς καλή κατάσταση για το πρώτο επίσημο τεστ του 2019.

Παράλληλα, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη στη Μαδρίτη η παρουσίαση της ομάδας Repsol Honda MotoGP για τη νέα χρονιά, όπου προφανώς ο Lorenzo θα δώσει το παρόν μπανταρισμένος.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 10:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon