.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 11:54

Rossi – “Eίναι πολύ σημαντικό να φοβάσαι λίγο…”

Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον σε ραδιοφωνικό σταθμό

Βρισκόμαστε μερικές εβδομάδες μακριά από τα επίσημα test στην Sepang, που θα σηματοδοτήσουν ουσιαστικά και την έναρξη της σεζόν 2019 για τα MotoGP. Aπέχουμε επίσης περίπου έναν μήνα από τις 16 Φεβρουαρίου, την ημέρα όπου ο “γιατρός” θα συμπληρώσει τα 40 του έτη.

Έχουν λοιπόν, δεδομένων των ανωτέρω, μεγάλο ενδιαφέρον οι πρόσφατες δηλώσεις του Valentino σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

“Tο μόνο που έχει σημασία, είναι να παραμένεις ανταγωνιστικός”, δήλωσε ο Rossi εν όψει της νέας σεζόν και αν λάβει κανείς υπόψη ότι παρά του ότι είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά αναβάτης εξακολουθεί να παίζει στην τριάδα των πρώτων,  σίγουρα το πιστεύει και το ακολουθεί αυτό.

“Νομίζω πως όλοι φοβόμαστε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, είναι κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσει κανείς και να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του. Είναι σημαντικό να υπάρχει λίγος φόβος.

Oι νέοι αναβάτες, φοβούνται λιγότερο, ρισκάρουν περισσότερο και αν τραυματιστούν, αναρρώνουν πολύ γρήγορα. Ο Marquez είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα ατρόμητου αναβάτη, πιέζει πάντα στα όρια, πέφτει βέβαια και συχνά αλλά παράλληλα κάνει και αυτά τα εκπληκτικά σωσίματα…”

Στην ερώτηση του ραδιοφωνικού παραγωγού, αν ο Rossi “μελετάει” τον Marquez και τον τρόπο οδήγησης του, ο Valentino απάντησε:

“Φυσικά! Όλοι οι αναβάτες, δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο τι κάνουν οι συναθλητές μας, μέσα στην πίστα, έχουμε μεγάλη περιέργεια στο να αναλύσουμε το στυλ του καθενός.”  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 11:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon