.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 09:32

Billy Bolt - Ο Πρώτος Πρωταθλητής WESS στην ιστορία του θεσμού - Video Αφιέρωμα

Ο αναβάτης της Husqvarna που ανέτρεψε το Status Quo στο Hard Enduro

Δείτε ένα σύντομο Video-Αφιέρωμα στον Billy Bolt, τον πρώτο Πρωταθλητή του νέου θεσμού World Enduro Super Series (WESS), ενός θεσμού που φέρνει δυνατότερο ανταγωνισμό και περισσότερο θέαμα.

Θυμόμαστε λες και ήταν χτες, τη στιγμή που η Husqvarna μας παρουσίαζε τον νέο team-mate του θρύλου Graham Jarvis, το 2017.

Ποιος θα περίμενε πως μέσα στο 2018, ο δίμετρος νεαρός (γεννηθείς το 1997 παρακαλώ) Βρετανός θα κατάφερνε όχι μόνο να υποσκελίσει τον μεγάλο Jarvis, αλλά και όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, στον νέο εμβληματικό θεσμό του Hard Enduro, το WESS!

Πολλά συγχαρητήρια Billy Bolt, αναμένουμε σπουδαία πράγματα από σένα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 09:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP 2019, Jerez Test – Ημέρα 1η MotoGP 2019, Jerez Test – Ημέρα 2η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon