.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 16:00

MotoGP: Αποχωρεί ο Casey Stoner από τη Ducati;

Αιχμηρές δηλώσεις του Αυστραλού για το Borgo Panigale!

Από ότι φαίνεται Ducati και Stoner δεν τα βρίσκουν στον ρόλο του Αυστραλού ως δοκιμαστή της φίρμας στο MotoGP, και όλα δείχνουν τερματισμό της συνεργασίας.

casey stoner ducati tester 4

Από τη μία ο Paolo Ciabatti, Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Ducati ανέφερε πως μια εγχείρηση που έκανε ο Stoner στον ώμο δεν επιτρέπει στον Αυστραλό να οδηγήσει στις δοκιμές του MotoGP για τη Ducati, από την άλλη όμως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP δηλώνει πως τα πράγματα δεν έχουν έτσι ακριβώς, και πως η Ducati απλώς δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που της δίνει!

casey stoner ducati tester 5

Συγκεκριμένα ο Ciabatti δήλωσε το καλοκαίρι πως «θα συναντηθούμε ξανά τον Σεπτέμβρη με τον Casey για να δούμε αν (σσ. λόγω του ώμου του) μπορεί να συνεχίσει τον ρόλο του δοκιμαστή και πρεσβευτή της φίρμας, ή αν θα πρέπει να περιοριστεί στον ρόλο του πρεσβευτή».

casey stoner ducati tester 10

Στην αντίπερα όχθη, οι δηλώσεις του Casey Stoner στο θέμα ήταν σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, και θα λέγαμε αρκούντως αιχμηρές: «Ο ώμος μου δεν είναι εμπόδιο για τις δοκιμές. Ήδη προπονούμαι και κάνω Motocross. Η αποκατάσταση μου είναι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Δουλεύω σκληρά για να συνεχίσω να είμαι δοκιμαστής της Ducati. Επέστρεψα στην εταιρεία για να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω το εργοστάσιο να πάρει και δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο (σσ. τον πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής στη μεγάλη κατηγορία όλοι γνωρίζουν ποιος τον πήρε για τη Ducati), δεν ήρθα για να είμαι ο τύπος που θα πρωταγωνιστούσε σε αφίσες. Όμως πιστεύω πως δεν μπορώ να τους δώσω κάτι παραπάνω, καθώς δεν χρησιμοποιούν τα δεδομένα και τις κατευθύνσεις που τους δίνω. Και αν δεν χρησιμοποιούν τα δεδομένα και τις πληροφορίες μου, τότε δεν θέλω να πάρω το ρίσκο και να συνεχίσω τις δοκιμές, καθώς για να έχεις αποτελέσματα πρέπει να οδηγείς κοντά στο όριο».

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 16:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon