.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 15:18

Petronas Yamaha SIC - Η σύνθεση της ομάδας

Morbidelli & Quartararo στο MotoGP, & παρουσία σε Moto2 / Moto3

Πλέον οριστικοποιήθηκε η δομή της νεότευκτης Petronas Yamaha SIC, η οποία από το 2019 θα έχει παρουσία και στις 3 κατηγορίες του MotoGP.

petronas sic 2019 team 1

Οι αναβάτες της Petronas Yamaha SIC θα είναι οι εξής: Στο Moto3, John McPhee (CIP – Green Power) & Ayumu Sasaki. Στο Moto2 ο μοναδικός αναβάτης της ομάδας θα είναι ο Khairul Idham Pawi (Idemitsu Honda Team Asia), ενώ στο MotoGP θα δούμε τους Franco Morbidelli (EG 0,0 Marc VDS) & Fabio Quartararo (+ Ego Speed Up Racing στο Moto2 το 2018).

petronas sic 2019 team 5

Όσον αφορά στο MotoGP, ο Morbidelli θα οδηγεί μία YZR-M1 με τεχνικές προδιαγραφές «Α», δηλαδή ίδια με τις μοτοσυκλέτες των Valentino Rossi & Maverick Vinales, ενώ ο Quartararo θα οδηγεί μοτοσυκλέτα με υποδεέστερες «Β» προδιαγραφές.

petronas sic 2019 team 3

Υπεύθυνος και για τις 3 κατηγορίες θα είναι ο Johan Stigefelt, διευθυντής της πίστας της Sepang στην κατηγορία Moto3, ενώ ο Ολλανδός Wilco Zeelenberg, που κατέχει τη θέση του αναλυτή απόδοσης για τον Vinales θα είναι επικεφαλής της ομάδας του MotoGP.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 15:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon