.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 11:32

Αγωνιστική δράση 14-15 Ιουλίου 2018

Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και άλλες ομορφιές

Σφίγγουν οι ζέστες, κόβουν οι αγώνες. Ήδη μερικά μεγάλα παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως το WorldSBK και το EnduroGP, βρίσκονται σε περίοδο διακοπών με αναμενόμενη επιστροφή στη δράση τον Σεπτέμβριο.

Άλλοι θεσμοί βέβαια συνεχίζουν ακάθεκτοι, εκμεταλλευόμενοι ακριβώς την περίοδο διακοπών του κοινού τους. Όπως το MotoGP λ.χ., φτάνει στον αγώνα που σηματοδοτεί το μέσο της σεζόν των 18 αγώνων και βρίσκεται και επισήμως υπό την επήρεια της ανακοίνωσης αποχώρησης του Dani Pedrosa.

Στα Ελληνικά, η επικαιρότητα κυριαρχείται προφανώς από το πέρασμα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto S1 από τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, θα γίνει εκεί και ο πρώτος αγώνας του Ελληνικού Κυπέλλου Supermoto, με τους Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν να έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους κορυφαίους, αλλά και να βαθμολογηθούν και στο Ευρωπαϊκό.

Το θέαμα αναμένεται καυτό και σίγουρα αξίζει τον κόπο η επίσκεψη στο Νέο Ρύσιο – στον δρόμο για Χαλκιδική είναι άλλωστε, ούτε παράκαμψη δε χρειάζεται.

Αγωνιστική δράση 14-15 Ιουλίου

- MotoGP, 9ος αγώνας, Sachsenring (Γερμανία)

- TrialGP, 5ος αγώνας, Auron (Γαλλία)

- Πανευρωπαϊκό Supermoto S1, 4ος αγώνας, Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη

- Κύπελλο Supermoto Ελλάδας 2018, 1ος αγώνας, Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 12:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon