.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 12:02

IOMTT: Εκτός εντατικής φροντίδας ο Steve Mercer

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συζύγου του

Εκτός εντατικής φροντίδας βρίσκεται πλέον ο άτυχος αναβάτης του IOMTT, Steve Mercer, σύμφωνα και με ανακοίνωση της συζύγου του Caroline Mercer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανακοίνωσή της η Caroline Mercer αναφέρει πως ο Steve μεταφέρθηκε από την πτέρυγα εντατικής παρακολούθησης σε μια κανονική πτέρυγα του νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο Liverpool της Αγγλίας.

steve mercer injury 1

Η σύζυγος του άτυχου αναβάτη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους εκείνους που πρόσφεραν την βοήθειά τους όλον αυτό τον καιρό.

Ο 36χρονος Steve Mercer τραυματίστηκε σοβαρά στα δοκιμαστικά του θρυλικού αγώνα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Liverpool. Ο άτυχος Mercer τράκαρε με αυτοκίνητο της διοργάνωσης στο Ballacrye, λίγο μετά το δυστύχημα του Dan Kneen που τού στοίχισε τη ζωή. Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν στο σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος, όταν κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες συγκρούστηκε με τον Mercer.

Η Mercer, με σοβαρούς τραυματισμούς, υποβλήθηκε σε εγχειρήσεις λίγο μετά το ατύχημα και ενώ όλα έδειχναν πως πηγαίνουν καλά, η κατάστασή του χειροτέρεψε, κάτι που επέβαλλε την επιστροφή του στην πτέρυγα εντατικής. Ευχόμαστε να μην υπάρξουν άλλες επιπλοκές για τον αναβάτη του IOMTT, ο οποίος είχε αποφασίσει να αποσυρθεί το 2017, ωστόσο επέστρεψε φέτος για μία ακόμη φορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 16:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon