.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 12:34

Τρίτη και φαρμακερή στο Sachsenring για το μέλλον του Dani Pedrosa

Ο Ισπανός πήρε τις αποφάσεις του

Εν αρχή ήταν το Καταλανικό GP στη Βαρκελώνη, όπου όλοι τον περίμεναν στη συνέντευξη Τύπου, μα αυτός δεν είχε τίποτα σαφές να πει. Μετά ήρθε το Assen, όπου η καθιερωμένη συνέντευξη της Πέμπτης απέκτησε ακούσια τον χαρακτήρα προσωπικής εκδήλωσης του Ισπανού αναβάτη της Honda, για να καταλήξει ξανά στο “θα ήθελα πολύ να είχα κάτι να σας πω”.

Καθώς φαίνεται, το Γερμανικό Grand Prix στο Sachsenring – μια από τις αγαπημένες πίστες του – θα είναι ο τόπος της μεγάλης αποκάλυψης. Αυτή τη φορά ούτε το υποθέτουμε, ούτε φημολογείται. Το είπε καθαρά ο ίδιος:

“Επιτέλους αποφάσισα για το μέλλον μου. Θέλω να το επικοινωνήσω προσωπικά σε όλους την ίδια στιγμή, γι’ αυτό στο Sachsenring θα κάνω μια συνέντευξη Τύπου για να το ανακοινώσω. Ελπίζω να γίνει σεβαστή η απόφασή μου να περιμένω ως τότε για να το δημοσιοποιήσω.”

Δεν έχει κι άδικο, η διαρκής απορία για το πού θα καταλήξει του χρόνου ο τελευταίος εκ των μεγάλων αναβατών του MotoGP που έχει μείνει χωρίς ομάδα έχει οδηγήσει σε δεκάδες υποθέσεις και σενάρια, μέχρι και φωτοσοπαρισμένο Μ1 στα χρώματα της Petronas κάνει πλέον τον γύρο έγκριτων ΜΜΕ.

dani pedrosa action

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: εδώ και αρκετές εβδομάδες ξέρουμε πως το HRC δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μετά το τέλος του 2018. Στη θέση του επισήμως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Jorge Lorenzo. Τα λοιπά την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο Sachsenring.

Εμείς απλά ελπίζουμε ο 33χρονος Ισπανός να μην ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αλλά να μας πει πως βρέθηκε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για το 2019, με την οποία θα βρει φρέσκο κίνητρο να ξαναβγάλει μέσα στην πίστα τα ταλέντα που τόσα χρόνια έχει επιδείξει.

Διότι, εδώ που τα λέμε, μέχρι και ο ομόσταυλός του, Marc Marquez, θεωρεί πως ο Pedrosa πάσχει από έλλειψη κινήτρου, όπως είπε λίγο μετά το Ολλανδικό GP:

“Ο Dani περνά μια δύσκολη κατάσταση. Το Assen είναι μια πίστα που το δυσκολεύει λόγω του φυσικού του μεγέθους. Όμως, με τη μοτοσυκλέτα μας, αν δεν έχεις κίνητρο είναι αδύνατον να πας γρήγορα. Η μοτοσυκλέτα μας κουνάει πολύ, πρέπει να την οδηγήσεις με θάρρος.”

Πάντως, αν σήμερα στοιχηματίζαμε, τα λεφτά μας θα πήγαιναν στο περίφημο τρίτο εργοστασιακό Yamaha.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 12:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon