.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 15:12

Rossi – “O Marquez είναι πιο γρήγορος από όλους μας"

Παραδοχή του “γιατρού” για τον Ισπανό αναβάτη

Μετά από τον αντικειμενικά καλύτερο αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής, ο Valentino Rossi, έκανε μεταξύ άλλων κάποιες δηλώσεις στις οποίες παραδέχτηκε την υπεροχή του Marquez και το γεγονός ότι για φέτος, το πρωτάθλημα του ανήκει!

Συγκεκριμένα, ο VR46 δήλωσε:

“Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, με δυνατές μάχες. Πρώτα απ΄όλα, είμαι χαρούμενος που το βίωσα όλα αυτό και που κατάφερα να είμαι ανταγωνιστικός σε όλο τον αγώνα, παλέψαμε πολύ δυνατά.

Από την άλλη, σίγουρα είμαι και στεναχωρημένος γιατί είχα πολύ καλές πιθανότητες να βρεθώ στο βάθρο αλλά τελικά τερμάτισα πέμπτος.

Ο Marquez φάνηκε πιο δυνατός από τα δοκιμαστικά και στο τέλος του αγώνα είχε την δύναμη και την ταχύτητα για να κάνει την διαφορά. Είναι πολύ γρήγορος, πιο γρήγορος από εμάς αλλά και από όλους τους άλλους αναβάτες.

Είναι πολύ δύσκολη η διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον και η μάχη για την δεύτερη θέση, την οποία διεκδικούμε μερικοί πολύ καλοί αναβάτες.

Εμείς πάντα έχουμε ως στόχο να βελτιωνόμαστε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο υπόλοιπο της σεζόν αλλά σαν διαδικασία αυτό δεν είναι κάτι εύκολο.

To Αssen, είναι μια πίστα που ταιριάζει στην Μ1 και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, νομίζω ότι τόσο εγώ όσο και ο Maverick (Vinales), είχαμε καλές πιθανότητες να βρεθούμε στο βάθρο.

Ωστόσο συνεχίζουμε να έχουμε θέμα με την επιτάχυνση της μοτοσυκλέτας και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε μελλοντικά.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 15:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon