.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 12:20

Video – Marquez και Pedrosa εκπλήσσουν κόσμο στη Βαρκελώνη

 

Τουριστική ποδαράτη βόλτα στα αξιοθέατα με πλήρη εξοπλισμό πίστας

 

Συνήθως τα βιντεάκια των αναβατών MotoGP περιλαμβάνουν πίστες, ντριφτ, σούζες, τούμπες – ό,τι κλασικά περιμένει να δει σε έναν αγώνα ταχύτητας μοτοσυκλετών.

Ενόψει του Καταλανικού GP στις 17 Ιουνίου, ωστόσο, η Repsol έστησε ένα διαφορετικό σκηνικό με τους δύο αναβάτες της Honda. Τους έντυσε φουλ στα καγκουρό και, έτοιμους για την πίστα πλέον, τους έβγαλε με τα πόδια στους δρόμους της καθημερινής Βαρκελώνης να κάνουν ό,τι και οι ντόπιοι: μετρό, ψώνια, κεφαδάκι, αξιοθέατα κλπ.

Οι αντιδράσεις πολλών περαστικών μας ψήνουν πως δεν είναι και εντελώς στημένο το σκηνικό, με αποθέωση στην Plaça de Catalunya όπου το πλήθος συρρέει να δει τους δύο πρωταθλητές του σε υπαίθρια καφετέρια να πίνει το καφεδάκι του και στη συνέχεια να παίρνουν δικάβαλο ένα Honda SH και να φεύγουν.

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 12:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon