.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 11:45

Hafizh Syahrin - Υπέγραψε με Tech 3 KTM για το 2019!

 

Θα κάνει παρέα στον Miguel Oliveira στη νέα ομάδα της ΚΤΜ

Ο 23χρονος Μαλαισιανός αναβάτης -ο 1ος Μαλαισιανός που συμμετέχει στο MotoGP- υπέγραψε συμβόλαιο με την νέα ομάδα Tech 3 KTM για το 2019, και θα είναι ομόσταυλος του Miguel Oliveira που θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου.

Ο Syahrin έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του ως rookie, καθώς με το καλημέρα κατέκτησε 3 τερματισμούς στη δωδεκάδα, και εντυπωσίασε την Tech3 με τη γρήγορη προσαρμογή του στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας των GP.

hafizh syahrin tech3 ktm 2

Pit Beirer (Διευθυντής KTM Motorsport): “Είμαστε χαρούμενοι που ο Hafizh Syahrin ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Tech3. Μετά την έλευση του στο MotoGP τα πηγαίνει καλά, και προηγείται στον αγώνα για τον τίτλο του Rookie of the Year. Μαζί με τον Miguel Oliveira, ολοκληρώνεται έτσι η νέα μας ομάδα Tech3 KTM για το 2019.”

Το 2019 η Tech3 KTM θα βρεθεί να αγωνίζεται δίπλα στην Red Bull KTM Factory Racing team, με τους Johann Zarco & Pol Espargaro.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 11:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon