.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 18:53

IOMTT 2018 - Οι πρωταγωνιστές στα Superbikes

 

Δείτε τα νούμερα εκκίνησης της πρώτης δεκάδας στην prestige κατηγορία

Οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές στα Superbike, αλλά και στις κατηγορίες Senior & Superstock, θα είναι σίγουρα οι Michael Dunlop & Ian Hutchinson. Ο πρώτος με την ομάδα της Tyco, και μοτοσυκλέτα BMW, και ο δεύτερος με τη Honda Racing.

mcguinness

Παρά τις ηχηρές απουσίες των John McGuinness (φωτό άνω, δεν θεραπεύτηκε το σπασμένο του πόδι) και Bruce Anstey (παλεύει με τον καρκίνο), δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο των κορυφαίων αναβατών στα Superbikes του IOMTT 2018, καθώς οι περισσότεροι έχουν σημειώσει μέση ωριαία ταχύτητα πάνω από τα 128 μίλια την ώρα, ήτοι 206 χλμ/ώρα!

Οι συμμετέχοντες της μεγάλης κατηγορίας μοιράζονται 52 νίκες στο ΤΤ και 140 βάθρα!

Conor Cummins

Ο Conor Cummins με την Padgetts Racing θα έχει την τιμή να είναι ο πρώτος που θα εκκινήσει στο φετινό ΤΤ, ενώ θα έχει και τον αριθμό #1.

Ο 16 φορές νικητής του ΤΤ, Ian Hutchinson θα έχει τον αριθμό #4 και ο 15 φορές νικητής του ΤΤ, Michael Dunlop το #6.

m.dunlop

Οι Hutchinson και M. Dunlop θα έχουν δυνατούς ανταγωνιστές στα πρόσωπα των τριών υπολοίπων αναβατών που έχουν πετύχει και αυτοί μέση ωριαία 132 μιλίων την ώρα, ήτοι 212,4 χλμ/ώρα, δηλαδή των Peter Hickman (Smiths Racing BMW), Dean Harrison (Silicone Engineering Kawasaki) και James Hillier (Quattro Plant JG Speedfit Kawasaki)

Ο Hickman θα έχει τον αριθμό #10, ο Harrison το #5, και ο Hillier το #2.

Οι υπόλοιποι αναβάτες που συμπληρώνουν το TOP-10 είναι οι Michael Rutter (#3), Gary Johnson (#7), Dan Kneen (#8) και David Johnson (#9).

josh brookes

Με την απουσία του McGuinness, η Norton θα αγωνιστεί με τον Josh Brookes με τον αριθμό #11.

Οι συνολικές συμμετοχές στα Superbikes είναι 81, με 3 νεοεισερχόμενους αναβάτες, τους Davey Todd, David Jackson και Adam Lyon.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 19:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon