.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 14:18

Επιστροφή Hutchinson στους αγώνες - Διπλή νίκη για τον Άγγλο

 

Θα τον δούμε και στο IOMTT;

Δυναμική ήταν η επιστροφή του μεγάλου Βρετανού αναβάτη στη σέλα της εργοστασιακής Ηonda CBR1000RR, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από μακρά περίοδο ανάρρωσης.

Ο Hutchinson, που έχει κερδίσει στο θρυλικό Isle of Man 16 φορές μέχρι σήμερα, έλαβε μέρος σε δύο από τους τρεις αγώνες της EMRA Racing, στην πίστα του Mallory Park, στην κατηγορία “ Allcomers”. Ο Βρετανός κέρδισε και στους δύο, κάνοντας μάλιστα ταχύτερο χρόνο στον αγώνα της Κυριακής και έτσι κατάφερε να επικρατήσει των Michael Austin και Paul Westerdale. 

Όλα δείχνουν πως ο Hutchinson, που τραυματίστηκε στο περσινό Isle of Man, στην κατηγορία Senior TT, θα λάβει τελικά και φέτος μέρος στον θρυλικό αγώνα. Για την φυσική του κατάσταση, θα ξέρουμε περισσότερα από την εμφάνισή του στον αγώνα δρόμου North West 200, όπου και ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ πιο δυνατός. Αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί στο IOMTT, τότε αναμένεται μεγάλη κόντρα στις νίκες μεταξύ Hutchinson και Michael Dunlop, με τους McGuinness και Bruce Anstey να είναι επίσημα εκτός, λόγω προβλημάτων υγείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 15:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon