.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 11:24

Alta Motors – Θα συμμετάσχει στο Erzberg Rodeo;!

 

Ηλεκτροκίνητα σε Hard Enduro αγώνα!

 

 

Η Alta Motors, η εταιρεία παραγωγής ηλεκτροκίνητων Off-Road και SM μοτοσυκλετών με έδρα την Καλιφόρνια, έχει αναρτήσει αρκετά teasers με το  hashtag #hardenduro, στην σελίδα της στο facebok, αναφέροντας ότι μια μεγάλη είδηση θα αποκαλυφθεί σήμερα (μεσημέρι ή απόγευμα λόγο διαφοράς ώρας).

Το #hardenduro παραπέμπει φυσικά σε… hard endurο αγώνες και η αναζήτηση για το ποια διοργάνωση τέτοιου τύπου πέφτει τώρα κοντά, οδηγεί στον πιο γνωστό αγώνα του είδους, στο περιβόητο Erzberg Rodeo, στις 29 Μαΐου.

Στα teasers αυτά, αναφέρεται ο αναβάτης Lyndon Poskitt, οπότε να και η είδηση για το ποιος θα οδηγήσει την μοτοσυκλέτα της Alta στο πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου…

Μένει φυσικά η επίσημη επιβεβαίωση, αν επαληθευθούν όλα αυτά, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθότι το Erzberg Rodeo, θα αποτελέσει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, την απόλυτο δοκιμασία για τα ηλεκτροκίνητα endurο μοντέλα.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 11:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon