.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 11:26

O Doviziosο απέρριψε την πρόταση ανανέωσης με την Ducati

 

“Απλά ζητά αυτά που αξίζει” δήλωσε ο manager του αναβάτη

Το συμβόλαιο του Andrea Dovizioso  λήγει το 2018 και δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός, μετά από πολύ καιρό αναβάτης, που έφερε την Ducati κοντά στην κατάκτηση πρωταθλήματος, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι συζητήσεις για την ανανέωση, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η πρώτη πρόταση της Ducati προς τον αναβάτη όμως απερρίφθη και ο λόγος είναι ξεκάθαρα οικονομικός. Όπως δήλωσε ο manager του Dovizioso, Simone Battistella:

“Eίμαστε ακόμη μακριά από μια συμφωνία. Ο Αndrea δεν έχει παράλογες απαιτήσεις, απλά ζητά αυτά που του αξίζουν και του αναλογούν, δεδομένου της δουλειάς που κάνει και των αποτελεσμάτων που φέρνει. Ξέρουμε ότι είναι εφικτό από την Ducati να προσφέρει το ζητούμενο αλλά προς το παρόν, απέχουμε πολύ από μια συμφωνία, είναι μεγάλη η διαφορά.”

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρέχων συμβόλαιο του Dovizioso είναι αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αυτό του Lorenzo ανέρχεται στο εντυπωσιακό ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ! Δεδομένων των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, δεν χωρά αμφιβολία στο ποιος αναβάτης έχει προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, οπότε τόσο η πλευρά του “Dovi”, όσο και οι άνθρωποι της Ducati, πιστεύουν ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία, αργότερα, μέσα στην χρονιά.
   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 11:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon