.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 19:36

Αγωνιστική Δράση 6-8 Απριλίου

 

Με αγώνες θα σουβλίσουμε φέτος!

Με τρεις αγώνες παγκοσμίου επιπέδου θα γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα με δράση τόσο στο χώμα όσο και στη άσφαλτο.

Σάββατο 7 Απριλίου: AMA SX 12018, 13ος αγώνας, Seattle

ama sx 2018 12 race indianapolis 1

Στο Seattle μεταφέρεται το αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross για τον 13ο αγώνα της χρονιάς. Με τον εργοστασιακό αναβάτης της KTM, Marvin Musquin να παίρνει την τελευταία νίκη στον αγώνα της Indianapolis και τον Jason Anderson της Husqvarna να προηγείται στο πρωτάθλημα με διαφορά 35 βαθμών από τον Γάλλο, ο επόμενος αγώνας μπορεί και να καθορίσει  σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

Κυριακή 8 Απριλίου: MotoGP 2018, 2ος αγώνας, Αργεντινή

dovi

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP μεταφέρεται στην Αργεντινή για το δεύτερο αγώνα της σεζόν που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους της ταχύτητας. Με τον Andrea Dovizioso να παίρνει την πρώτη νίκη της χρονιάς στο Qatar μένει να δούμε ποιος από τους υπόλοιπους θα καταφέρει να κοντράρει τον Ιταλό της εργοστασιακής ομάδας της Ducati.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

Κυριακή 8 Απριλίου: MXGP 2018, 4ος αγώνας, Pietramurata (Ιταλία)

Herlings Cairoli MXGP 3 ESP 2018

Στην Pietramurata της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί ο 4ος αγώνας της χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross. Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Toni Cairoli να ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ομόστσαυλό του στην εργοστασιακή ομάδα της KTM, Jeffrey Herlings και να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, ο αγώνας στην Pietramurata αναμένεται συναρπαστικός.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 19:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon