.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 14:50

Davi Millsaps - Αποσύρεται από τους αγώνες

 

14 χρόνια καριέρας σε Supercross & Motocross

Μετά από 14 χρόνια ως επαγγελματίας αναβάτης Supercross & Motocross, ο Αμερικανός Davi Millsaps ανακοίνωσε την απόσυρση του από τα αγωνιστικά δρώμενα, απόσυρση που ήρθε ξαφνικά, λόγω σοβαρού τραυματισμού σε προπόνηση, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν του 2018.

Ο Davi Millsaps είχε ένα άσχημο ατύχημα στην προετοιμασία για τη σεζόν του 2018 στο Supercross, όταν τσακίστηκε σε προπόνηση στις αρχές Οκτωβρίου του 2017, σπάζοντας τον αριστερό του αγκώνα και χτυπώντας στο κεφάλι.

DaviMillsapposter2018

Όπως λέει ο ίδιος: «Ανυπομονούσα να αρχίσει η σεζόν του 2018, όμως ενώ βρισκόμουν στην πίστα για δοκιμές με την ομάδα μου (Monster Energy / Knich / Yamaha Factory Racing, έπεσα και η ζωή μου άλλαξε πολύ γρήγορα. Μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με σοβαρή διάσειση, και αιμορραγία στον εγκέφαλο! Μετά από αρκετούς μήνες ανάρρωσης, και συμβουλευόμενος τον νευρολόγο μου και την οικογένεια μου, αποφασίσαμε να αποσυρθώ από την αγωνιστική δράση.»

2010 Davi Millsaps Motocross Wallpaper 12

«Κάνω αυτή την ανακοίνωση με μεγάλη μου λύπη, καθώς αυτός σίγουρα δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου. Όμως η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Όταν οι γιατροί μου είπαν πως ένα ακόμα χτύπημα στο κεφάλι θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή μου, μου ήταν δύσκολο να το χωνέψω. Η απόσυρση είναι πολύ δύσκολη για μένα και με στεναχωρεί πολύ. Έδωσα τόσα στη ζωή μου για το άθλημα αυτό. Βασικά μεγάλωσα μέσα στην πίστα, κυνηγώντας το όνειρο μου.»

millsaps 13mx 13sx rockstar racing riding

«Από την πρώτη στιγμή που οδήγησα μια μοτοσυκλέτα, στα 3 μου χρόνια, μέχρι τώρα, σχεδόν στα 30, πέρασα τέλεια. Το άθλημα του ΜΧ μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ο καλύτερος και να δουλέψω με τους καλύτερους. Πολλές ευκαιρίες, πολλοί μεγάλοι αγώνες, αγωνιζόμενος ενάντια στους καλύτερους αθλητές του κόσμου, εκπληκτικοί οπαδοί, και πολλοί φίλοι.»

85316 millsaps oct14 cudbyphoto 002

«Η γυναίκα μου Britney και εγώ είμαστε ευτυχείς να έχουμε μοιραστεί την καριέρα μου με τα 2 παιδιά μας, Dane & Bryn. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, και όλους όσους με βοήθησαν στην καριέρα μου. «

96834 millsaps anaheim1sx201 91cc

«Ενθυμούμενος τις νίκες και τις ήττες μου, και τη μεγάλη λίστα των τραυματισμών και των χειρουργικών επεμβάσεων μου, όλα τα πάνω και τα κάτω που έζησα… δεν θα άλλαζα τίποτα!»

HONDA Red Bul Racing Davi Millsaps 09

«Δεν θα σας πω ψέματα, θα μου λείψει! Το άθλημα μου με αντάμειψε, και είμαι τυχερός που μπορώ να αποσυρθώ ανυπομονώντας για το τι θα φέρει το μέλλον, με την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ όλους.»

s1200 GUYB3862

Ο Millsaps ήταν 5ος στο Monster Energy Cup του 2015, νικητής του Monster Cup το 2014, ενώ το 2013 ήταν 2ος πίσω από τον Villopoto στο SX, ενώ στην ίδια θέση κατετάγη το 2012. 

davi millsaps

Αγαπημένο του νούμερο ήταν το #18, ενώ είχε περάσει από τις τάξεις όλων σχεδόν των μεγάλων κατασκευαστών, οδηγώντας μοτοσυκλέτες των Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, & Yamaha.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 14:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon