.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 09:01

MotoGP Umbrella girls: «Δεν θα αλλάξει τίποτα!»

 

Παραμένουν οι κοπέλες, σύμφωνα με τον Ezpeleta

Μιλώντας στο ισπανικό Motociclismo, ο CEO της Dorna και «το μεγάλο κεφάλι» του MotoGP, δήλωσε πως αντίθετα με την F1 το MotoGP δεν θα αλλάξει την πρακτική των Umbrella Girls.

Από τη στιγμή που η Formula 1 ανακοίνωσε πως απαγορεύει τα Umbrella Girls από το 2018, ο κόσμος των αγώνων βρίσκεται σε αναβρασμό.

motogp grid girls 14

Ήδη όπως σας είπαμε σε προηγούμενο άρθρο, οι διοργανωτές του NorthWest200 δήλωσαν πως θα σκεφτούν αν θα χρησιμοποιήσουν Umbrella Girls στον φετινό αγώνα, ενώ όλοι αναρωτιόμασταν τι θα γίνει στο MotoGP.

carmelo ezpeleta

Σύμφωνα τώρα με δηλώσεις του ισχυρού ανδρός του MotoGP, Carmelo Ezpeleta, όσον αφορά στα Umbrella Girls τίποτα δεν θα αλλάξει στο πιο σημαντικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας.

motogp grid girls 3

«Στο MotoGP δεν θα βάλουμε κανόνες για τις κοπέλες με τις ομπρέλες. Πρώτα από όλα, σεβόμαστε τους νόμους της κάθε χώρας, και αν κάποια χώρα πει κάποια μέρα πως δεν θέλει Umbrella girls θα σεβαστούμε αυτή την απόφαση. Δεύτερον, οι κοπέλες που εργάζονται σε αυτό τον τομέα πρέπει να σέβονται τους νόμους της κάθε χώρας. Το να πω εγώ πως δεν θα πρέπει να κρατάνε τα νούμερα στην σχάρα εκκίνησης γυναίκες, πιστεύω αποτελεί διάκριση κατά των γυναικών. Οι χορηγοί είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θέλουν άντρες ή γυναίκες να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αλλά πιστεύω πως το να πούμε πως αποκλείονται οι γυναίκες θα είναι λάθος.»

motogp grid girls 7

Στο ίδιο θέμα όμως έκανε δηλώσεις και ο Marc Marquez: «Αυτό δεν είναι ένα θέμα που οι αναβάτες έχουν λόγο. Μπορούμε μόνο να εκφράσουμε τη γνώμη μας, και η δική μου είναι πως είναι ακόμα μία δουλειά. Πολλά αγόρια (;) και κορίτσια την κάνουν και τη θεωρώ σεβαστή. Αν σέβονται τους κανονισμούς όσον αφορά στο τι θα φορούν σε κάθε αγώνα, εγώ είμαι μαζί τους.»

Φωτογραφίες

{gallery}agonistiki_kinisi/nea_pagkosmio/2018/motogp/ezpeleta-grid-girls//AG}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 09:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon