.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 17:07

MotoGP: Ο Yonny Hernandez στην Monster Yamaha Tech3

 

Στη θέση του Jonas Folger, για το 1ο τεστ τουλάχιστον

Ο Yonny Hernandez είναι ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον Jonas Folger στη Monster Yamaha Tech3, τουλάχιστον για το πρώτο επίσημο test της σεζόν που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στην Sepang της Μαλαισίας. Ο Folger αποφάσισε να μην αγωνιστεί καθόλου φέτος για να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Ο 29χρονος Κολομβιανός θα βρεθεί στη σέλα της YZR -M1 για τα πρώτα δοκιμαστικά, τα οποία αποτελούν λογικά και δοκιμαστικά για τον ίδιο από την Tech3, με την ομάδα να έχει δηλώσει ότι θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Folger μετά τα δεύτερα επίσημα δοκιμαστικά.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι λυπάμαι για τον Jonas Folger. Ελπίζω να γίνει καλά και να επιστρέψει στις πίστες γρήγορα, γιατί τον θεωρώ πολύ γρήγορο και ταλαντούχο και του εύχομαι τα καλύτερα. Την ίδια στιγμή βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος για μένα που μου δίνεται αυτή η φανταστική ευκαιρία να οδηγήσω ξανά μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Είμαι κατενθουσιασμένος που θα κάνω αυτά τα δοκιμαστικά με μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Είμαι πολύ περίεργος για τη μοτοσυκλέτα γιατί σε όλη μου την καριέρα οδηγούσα Ducati. Θέλω να ευχαριστήσω την Monster Yamaha Tech3 και ακόμη περισσότερο τον Herve Poncharal (σ.σ. διευθυντής της ομάδας), που μου έδωσε αυτή τη μοναδική εμπειρία.», δήλωσε ο Hernandez.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 20:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon