.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 17:01

Yamaha MotoGP- “Δένει” τον Maverick Viñales

 

Επέκταση συμβολαίου με τον ταλαντούχο Ισπανό

Την επέκταση του συμβολαίου του Maverick Viñales για δύο ακόμη χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα η Yamaha Motor, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας MotoGP που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Μαδρίτη της Ισπανίας.

O Viñales, που εξέπληξε πέρσι τους πάντες με την απόδοσή του και τερμάτισε τρίτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, παίρνοντας παράλληλα τρεις νίκες και επτά συνολικά βάθρα, θα παραμείνει στην εργοστασιακή ομάδα της ιαπωνικής εταιρίας έως το 2020.

Για την ολοκλήρωση της επέκτασης του συμβολαίου του, ο Viñales δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα τη συνεργασία μου με την Yamaha για δύο ακόμη χρόνια. Είναι υπέροχο για μένα και την ομάδα που μπορέσαμε να το ανακοινώσουμε τόσο νωρίς γιατί αυτό μας δίνει ηρεμία: ξέρουμε ότι θα βρίσκομαι στη σέλα της M! Για τις επόμενες τρεις σεζόν και τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο στο αγωνιστικό σκέλος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα και την Yamaha και είμαι χαρούμενος που νιώθουν και αυτοί το ίδιο. Θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha για την ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά και τους οπαδούς, που μας υποστηρίζουν πάντα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε στο μέγιστο δυνατό σε όλους τους αγώνες και ανυπομονώ και για τις τρεις επόμενες σεζόν!»

Την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη εξέφρασε και ο Lin Jarvis, διευθυντής της Yamaha Motor, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε συμφωνία με τον Maverick ώστε να συνεχίσει σαν εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha. Αυτή η συμφωνία είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσει η νέα σεζόν: δείχνει ξεκάθαρα την αφοσίωσή και των δύο (σ.σ. ομάδας-αναβάτη) και επιβεβαιώνει την αμφίδρομη εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας που μας κάνει να νιώθουμε ότι μαζί μπορούμε να φτάσουμε στον αμοιβαίο στόχο του παγκόσμιου πρωταθλητή MotoGP.

O Maverick υπήρξε πολύ σημαντικός για την ομάδα από την αρχή. Έχει τεράστιο κίνητρο και δεν χάνει ποτέ τους στόχους του. Το 2017 δεν ήταν εύκολη σεζόν, αλλά έδωσε τρεις νίκες στη Yamaha και εξασφάλισε και την 500η νίκη της, στην πρώτη του μόλις χρονιά με εμάς…. ο Maverick είναι ακόμη πολύ νέος και εμείς βλέπουμε ένα λαμπρό μέλλον για αυτό στους αγώνες GP και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις τις επόμενες τρεις σεζόν.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 17:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon