.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 19:48

Movistar Yamaha MotoGP Team 2018

 

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας των Valentino Rossi & Maverick Vinales

Τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των πρώτων δοκιμαστικών για τη σεζόν MotoGP 2018, η εργοστασιακή ομάδα της Movistar Yamaha έκανε την επίσημη παρουσίαση της, με τους Valentino Rossi & Maverick Vinales, αλλά και με τη νέα YZR-M1.

MYMm Valentino Rossi 16

Η παρουσίαση της Movistar Yamaha MotoGP Team έγινε στο αρχηγείο της ισπανικής Telefonica (η μητρική εταιρεία της Movistar, κύριου χορηγού της ομάδας) στην Μαδρίτη.

MYMm 2018 YZR M1 46 06

Τα γραφικά και τα χρώματα της ομάδας είναι για το 2018 σε ένα μπλε ελαφρώς (πολύ ελαφρώς) πιο ανοιχτό από πριν.

yfr editorial use pictures 16

Η YZR-M1 του 2018 διαθέτει ένα ανανεωμένο «Μ» στο κέντρο του φέρινγκ, αρχίγραμμα της Movistar, που πλέον είναι λευκό.

yfr editorial use pictures 16 5

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι Izaskun Ruiz και Dylan Gray, και με τον Lin Jarvis να απουσιάζει λόγω προβλήματος υγείας, στη σκηνή βρέθηκε ο Διευθυντής της ομάδας Massimo Mergalli, αλλά και ο Διευθυντής εξέλιξης του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha, Kouichi Tsuji.

MYMm Valentino Rossi 06

Δίπλα τους, οι δυο πιλότοι της ομάδας, ο θρύλος Valentino Rossi και το ανερχόμενο αστέρι Maverick Vinales, με τον τελευταίο να ανακοινώνει πως υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του για 2 ακόμα χρόνια με τη Yamaha.

MYMm Valentino Rossi 13

Το 2018 ο Valentino Rossi γιορτάζει την 13η σεζόν του με τη Yamaha, ενώ αυτή θα είναι η 2η σεζόν για τον Maverick Vinales. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Ισπανός κατετάγη στην 3η θέση του Πρωταθλήματος στο περσινό ντεμπούτο του με την ιαπωνική εταιρεία.

yfr editorial use pictures 16 3

Πέρα από τα σλόγκαν της Yamaha Indonesia («Semakin Di Depan» ήτοι «ένα βήμα μπροστά») της Yamaha Motor Vietnam («Go Beyond», ήτοι «πήγαινε παραπέρα») και της Yamaha Motor Motor Philippines («Blue is Fast», δηλαδή «το μπλε είναι γρήγορο»), τώρα οι μοτοσυκλέτες των 2 πιλότων της Movistar Yamaha θα διαθέτουν το σλόγκαν και της Thai Yamaha Motor co. Βλέπουμε έτσι ξεκάθαρα τη σημασία των ασιατικών αγορών!

MYMm 2018 YZR M1 46 07

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η Yamaha για την YZR-M1 του 2018 γίνεται αναφορά για 240+hp, 157 κιλά βάρος, αναρτήσεις της Ohlins, και φρένα της Brembo.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Δείτε πρώτα ένα σύντομο αφιέρωμα στην ομάδα.

Και κατόπιν, αν θέλετε, δείτε ΟΛΗ την παρουσίαση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 20:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon