.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 12:11

Ηarley – Davidson: Διοργανώνει “παγωμένo” Hill Climb αγώνα

 

Μεγάλες κλίσεις, V2, καρφιά και χιόνια!

Στο Aspen, την “Aράχωβα των ΗΠΑ” και στα πλαίσια των X-GAMES του 2018 που θα διοργανωθούν εκεί από 25 έως 28/01/2018, η Harley – Davidson θα “εγκαινιάσει” μια νέα σειρά αγώνων με μοτοσυκλέτες, προσαρμοσμένη φυσικά στον extreme – επί του χιονιού- sport χαρακτήρα του όλου event.

Πρόκειται για τους αγώνες “Snow Hill Climb”, όπου αναβάτες με κατάλληλα προετοιμασμένες μοτοσυκλέτες, θα αγωνίζονται ανά δυάδες διανύοντας την πίστα half – pipe του Snowboard  από την βάση της προς την κορυφή της, με αντικειμενικό σκοπό φυσικά το να φτάσει κάποιος πρώτος στο τέλος της.

WinterX2015 1A

Κάθε αγώνας θα είναι και τελικός, με την έννοια του ότι ο αναβάτης που χάνει θα αποκλείεται από την συνέχεια, μέχρι που να φτάσουν στο τελικό ζευγάρι των επικρατέστερων αναβατών.

Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις μετατροπές που έχουν γίνει στις μοτοσυκλέτες ώστε να αντεπεξέλθουν στο ανηφορικό και χιονισμένο τερέν που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 12:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon