.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 16:41

Gerard Farres - Αποσύρεται από την αγωνιστική δράση!

 

Κρεμάει τα γάντια αμέσως μετά το Dakar 2018

 

Μόλις μια μέρα πριν την έναρξη του Rally Dakar 2018, ο Gerard Farres ανακοίνωσε πως μετά το Rally αυτό αποσύρεται από την αγωνιστική δράση, και το Dakar του 2018 θα είναι το τελευταίο που παίρνει μέρος.

Ο Ισπανός αναβάτης έκανε την ανακοίνωση αυτή μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook, λίγο πριν την έναρξη του Dakar 2018 -περίεργη στιγμή για τέτοια ανακοίνωση.

gerard farres retires 1

«Ήρθε η ώρα να σταματήσω τους αγώνες μοτοσυκλέτας, αυτό θα είναι το τελευταίο μου Dakar σε 2 τροχούς» λέει ο Farres, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει με αυτοκίνητο.

«Το σώμα μου έχει αρχίσει να κουράζεται, και βλέπω πως δεν μπορώ να προπονηθώ τόσο σκληρά όσο παλιότερα.»

Ο Farres παραδέχεται πως θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη γυναίκα και στις 2 κόρες του, και συνεχίζει: «Δέκα Dakar έχω τρέξει, τώρα θα ξεκινήσω το 11ο, οκτώ Six Days, δέκα χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δέκα ισπανικά πρωταθλήματα… πολλοί, πολλοί αγώνες, αυτή είναι η μοτοσυκλέτα όμως, αγνό πάθος.»

gerard farres retires 4

«Πάντα με χαρακτήριζε το γεγονός πως τα έδινα όλα, το 200%, κανείς δεν μου χάρισε τίποτα, τα κέρδισα όλα», ενώ καταλήγει ευχαριστώντας την ομάδα της Himoinsa, τους φαν και όλους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην καριέρα του.

Καλή συνέχεια Gerard σε ότι κι αν κάνεις, και να έχεις ένα ασφαλές, πετυχημένο και ευχάριστο τελευταίο Dakar στους 2 τροχούς!

Φωτογραφίες: Sebas Romero

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 16:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon