.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 15:19

Freddie Spencer – Θεμελίωσε νέα πίστα στην Ινδία

 

Δρομολογούνται επίσης άλλες δύο

 

Η χώρα που αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά μοτοσυκλετών παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να μην έχει ισχυρή παρουσία και στους αγώνες. Την έναρξη της κατασκευής μιας νέας πίστας λοιπόν, στην περιχοχή Kamshet  της δυτικής Ινδίας, λίγο έξω από την Βομβάη, εγκαινίασε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στα 500, Freddie Spencer, θεμελιώνοντας τον “πρώτο λίθο”.

freddie spencer kamshet race track 827x510 61511886667

Το Kamshet Speedway, όπως θα είναι το όνομα της πίστας αναμένεται να προωθήσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, απέχοντας μόλις 50 χιλιόμετρα περίπου από μια πολύ μεγάλη πόλη της Ινδίας, ενώ παρά το ότι δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί λεπτομέρειες, είναι πολύ πιθανό η πίστα αυτή να πλήρη τις διεθνείς προδιαγραφές για την φιλοξενία αγώνων  των κορυφαίων παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

Άλλες δύο πίστες έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν στο Hyderaband της κεντρικής Ινδίας αλλά και στο Hosur, στα νότια, οι οποίες θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες πίστες, δύο στα νοτιοδυτικά και μια βόρεια, λίγο έξω από το Δελχί, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες.

Έτσι η Ινδία θα αποκτήσει ένα “δίκτυο” πιστών, στρατηγικά τοποθετημένων ώστε να καλύπτουν όλη την αχανή έκταση της χώρας.       

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 15:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon