.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 14:03

MotoGP 2017 - Phillip Island – Αποτελέσματα κατατακτήριων

 

Marquez στην κορυφή

 

Ο Marc Marquez (Repsol Honda) ήταν ο αναβάτης που κατάφερε να βρεθεί μπροστά από όλους στο Phillip Island, στις κατατακτήριες δοκιμές και να πάρει την πολυπόθητη pole position. 

Ο Marquez έδωσε μάχη για την pole με τον Vinales (Movistar Yamaha MotoGP), τον χρόνο του οποίο κατάφερε να περάσει στον τελευταίο γύρο για να τον αφήσει τελικά δεύτερο. 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο της ημέρας έγραψε ο Johann Zarco (Monster Yamaha Tech 3) συμπληρώνοντας έτσι την πρώτη τριάδα της εκκίνησης. 

Στην 4η θέση, ξεκινώντας την 2η σειρά της εκκίνησης ο Andrea Iannone (Team Suzuki Ecstar) με τον Jack Miller (EG 0,0 Marc VDS) πέμπτο, στην επιστροφή του ύστερα από τρεις εβδομάδες, λόγω κατάγματος που είχε αποκομίσει στο πόδι του κατά τη διάρκεια προπόνησης. Την 2η τριάδα έκλεισε ο Pol Espargaro (Red Bull KTM Factory Racing), δείχνοντας έτσι τα εμφανή σημάδια προόδου που κάνουν οι Αυστριακοί. 

Εμφάνιση μόλις στην 7η θέση για τον Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP), λίγο πιο μπροστά από τον όγδοο Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini). Στην 9η θέση η επόμενη μοτοσυκλέτα της KTM με τον Bradley Smith που, όπως και ο ομόσταυλός του έτσι και αυτός, συμπαθεί ιδιαίτερα την πίστα της Αυστραλίας. Την δεκάδα έκλεισε ο Crutchlow (LCR Honda) με τον Andrea Dovisiozo (Ducati Team) μόλις στην 11η θέση ακολουθούμενος από τον Dani Pedrosa!

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 14:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon