.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 10:01

SIDI - ΜΧ των Εθνών 2017: Επιτυχίες και εκεί

 

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου

 

Με επιτυχίες έκλεισε η χρονιά για τη SIDI και στο Motocross των Εθνών, τον τελευταίο μεγάλο αγώνα της χρονιάς για το παγκόσμιο MX.

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε για το συγκεκριμένο και ιδιαίτερο διεθνή αγώνα, απλά να σας πούμε ότι γίνεται μία φορά κάθε χρόνο και σε αυτόν λαμβάνουν μέρος εθνικές ομάδες που αποτελούνται από τρεις αναβάτες η καθεμία, με μία ομάδα για κάθε κατηγορία (MXGP και MX2) και μία OPEN. Όλες οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους ανεξάρτητα από την κατηγορία με σκοπό να αναδειχθεί η καλύτερη χώρα!

Φέτος το MX των Εθνών πραγματοποιήθηκε στην Μ.Βρετανία με την βροχή και τη λάσπη να μην αποθαρρύνει τους χιλιάδες των θεατών που παραβρέθηκαν για να απολαύσουν αυτό το ξεχωριστό θέαμα.

Νικήτρια για 4η σερί χρονιά η Γαλλία με τον Christophe Charlier (Husqvarna) να χρησιμοποιεί τις κορυφαίες μπότες της ιταλικής εταιρίας Crossfire 3 SRS. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου υπήρχε επίσης εκπροσώπηση για τη SIDI στο πρόσωπο του Glenn Coldenhoff (Ktm), της Ολλανδίας.

Άλλοι γνωστοί αστέρες του Motocross που ανήκουν στο “στρατόπεδο” των Ιταλών και έλαβαν μέρος στον αγώνα είναι οι Jeremy Seewer (Suzuki), Valentin Guillod (Honda- 5ος με την ομάδα της Ελβετίας), Hunter Lawrence (Suzuki – 6ος με του Αυστραλούς).

Μην ξεχάσουμε φυσικά και τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή Motocross, Antonio Cairoli (KTM), ο οποίος κατετάγη στην 7η θέση με την ομάδα της Ιταλίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 00:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon