.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 13:03

Valentino Rossi – Ανακοίνωση Yamaha για Misano

 

Επίσημα εκτός αγώνα ο “γιατρός”

 

Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά ο Rossi είναι και επισήμως εκτός του επερχόμενου αγώνα στο Misano, όπως μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση της ομάδος του, Movistar Yamaha MotoGP Team.

H ανακοίνωση  έχει ως εξής:

“Η Movistar Yamaha MotoGP Team, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσει ότι ο Valentino Rossi, δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στον επερχόμενο αγώνα του San Marino.

Η επίσημη εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, θα συμμετάσχει στον 13ο γύρο του πρωταθλήματος των MotoGP, με τον Maverick Vinales ως μοναδικό αναβάτη.

Η Υamaha εύχεται στον Valentino Rossi μια ταχεία ανάρρωση και ελπίζει να τον δει το συντομότερο δυνατό, στην σέλα της YZR-M1.”

Πέρα από αυτό που όλοι γνωρίζαμε λοιπόν, το νέο είναι ότι δεν θα υπάρξει αναβάτης αντικατάστασης για τον Rossi στο Misano και αυτό γιατί χρειάζεται ένα διάστημα τουλάχιστον 10 ημερών για να δηλωθεί κάτι τέτοιο. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 13:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon