.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 14:57

MXGP Λετονία – Πρωτοπόροι SIDI & Cairoli

 

Μπήκαν μπροστά στην βαθμολογία

 

Μπορεί ο φοβερός και τρομερός Toni Cairoli (KTM) να μην κέρδισε στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στη Λετονία, ωστόσο η δεύτερη θέση που κατέκτησε στη γενική κατάταξη τον έθεσε επικεφαλής στη βαθμολογία του πρωταθλήματος για τους αναβάτης.

Ο ιταλός αναβάτης της KTM και 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, που χρησιμοποιεί στους αγώνες τις κορυφαίες μπότες της SIDI, Crossfire 3 SRS, προηγείται μετά από αυτό το αποτέλεσμα με 17 βαθμούς έναντι του δεύτερου Gajser (Honda) που έχασε σε αυτόν τον αγώνα τα ηνία της βαθμολογίας.

Στην Λετονία η SIDI πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της αφού ο Thomas Kjer Olsen (Husqvarna), στην MX2, επιβλήθηκε των αντιπάλων του και κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 19:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon