Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 16:57

Αναβιώνει το ενιαίο Boxer Cup της BMW

 

Βοxer, βιράζ και ξερό ψωμί! 

Όσοι έχετε καλή μνήμη, θα θυμάστε ότι από το 2001 έως το 2004, η BMW διοργάνωνε το Boxer Cup, ένα ενιαίο πρωτάθλημα, στο οποίο οι αγωνιζόμενοι συμμετείχαν με R 1100 S μοτοσυκλέτες. 

ο αγωνιστικό αυτό event λοιπόν αναβιώνει, υπό το όνομα BMW Motorrad Boxer Cup 2.0, με τους αγώνες να γίνονται στα πλαίσια του IDM (“Διεθνές” Γερμανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας), ακλουθώντας προφανώς, το ίδιο πρόγραμμα. 

Το μοντέλο που έχει επιλεχθεί να αποτελέσει την μοτοσυκλέτα με την οποία οι αγωνιζόμενοι θα συμμετάσχουν στο νέο Boxer Cup, δεν είναι άλλο από το R nine T Racer, το οποίο έχει δεχθεί για αυτό το λόγο κάποιες μικρές αλλαγές. 

Η απόδοση παραμένει στους 110 ίππους, ωστόσο οι αναρτήσεις έχουν αναβαθμιστεί (με kit της Wilbers), έχουν εφαρμοσθεί προστατευτικά στις κεφαλές του boxer και σε άλλα σημεία, η εξάτμιση είναι Akrapovic “από λαιμούς μέχρι τελικό”, έχει αναβαθμιστεί το σταμπιλιζατέρ και τέλος, η BMW έχει περάσει το πρόγραμμα “racing” στην λειτουργία του ABS. 

bmw boxer cup2a

Αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορεί να συμμετάσχει κανείς, θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 16:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube