.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 17:05

Guy Martin: ΔΕΝ θα συμμετάσχει στον αγώνα Senior TT

 

Η ελλιπής εξέλιξη του νέου CBR1000RR και τα χαμένα δοκιμαστικά

 

Μετά την απρόσμενη πτώση που είχε στα δοκιμαστικά του ΤΤ, όταν το CBR1000RR SP2 του βρήκε νεκρά εκεί που δεν υπήρχε, και μετά την ακύρωση αρκετών ημερών στα δοκιμαστικά λόγω βροχής, ο Guy Martin ανακοίνωσε στη Honda πως δεν θα συμμετάσχει στο Senior TT!

Η κακή αρχή είχε γίνει με το ατύχημα του John McGuinness στον αγώνα NW200, όταν όπως φαίνεται το γκάζι του CBR1000RR κόλλησε, με αποτέλεσμα μια άσχημη πτώση που φιλοδώρησε τον McGuinness με σπασμένα πλευρά, σπασμένους σπονδύλους και σπασμένο πόδι.

Στη συνέχεια η Honda είχε αποσύρει τον Guy Martin από τον αγώνα του NW200, μέχρι να διαπιστώσει τι έφταιγε με τη μοτοσυκλέτα του McGuinness.

Στο ΙΟΜΤΤ 2017 αποφασίστηκε να μην υπάρξει αντικαταστάτης του "McPint" με μόνη συμμετοχή της Honda αυτή του Guy Martin -μόνο στο Zero ΤΤ τον McGuinness θα αντικαταστήσει ο Bruce Anstey καβάλα στη μοτοσυκλέτα της Mugen.

Δυστυχώς στα δοκιμαστικά του ΤΤ ο Guy Martin είχε ένα ιδιαίτερα τρομακτικό ατύχημα (δείτε το άνω βίντεο), όπου προσπαθώντας να κατεβάσει ταχύτητες για να φρενάρει πριν μια στροφή, η μοτοσυκλέτα βρήκε ξαφνικά νεκρά (false neutral) και τον πέταξε κάτω. Ευτυχώς ο Martin δεν τραυματίστηκε, αλλά το σοκ του ήταν μεγάλο.

Επιπρόσθετα, η ομάδα της Honda δεν είχε χρόνο να δοκιμάσει διεξοδικά το SP2, καθώς η βροχή ακύρωνε τη μία μέρα μετά την άλλη στα δοκιμαστικά.

Έτσι, όταν έφτασε η ώρα για το Senior TT, ο Guy Martin ανακοίνωσε στην ομάδα πως δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα.

Παρόλα αυτά, ο συμπαθής αναβάτης ενημέρωσε την ομάδα της Honda Racing πως θα συμμετάσχει τόσο στον αγώνα των ηλεκτρικών (Zero TT) όσο και στον επόμενο προγραμματισμένο αγώνα Road Racing της σεζόν, που είναι το Southern 100.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 17:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon