.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 12:35

Kawasaki Racing Team 2017 - Επίσημη Παρουσίαση

 

Jonathan Rea & Tom Sykes με το ZX-10RR έτοιμοι για το SBK 2017

 

Η Kawasaki παρουσίασε την εργοστασιακή ομάδα της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK 2017, με τους πρωταθλητές Jonathan Rea & Tom Sykes, και το βελτιωμένο ZX-10RR. Το θέμα της παρουσίασης ήταν η "επανεκκίνηση", τονίζοντας πως η ομάδα δεν επαναπαύεται στις δάφνες και στους τίτλους του 2016, αλλά ξεκινάει δυνατά και πάλι από την αρχή. 

Η παρουσίαση της Kawasaki Racing Team (KRT) του 2017, έγινε στην Βαρκελώνη στις 9/2/2017, με τίτλο ‘Reboot’ -δηλαδή επανεκκίνηση!

Στην παρουσίαση είδαμε τη νέα εμφάνιση του ZX-10RR στην μορφή του για τη νέα σεζόν, τους αναβάτες και τους διευθυντές της ομάδας, ενώ το παρών έδωσαν και οι χορηγοί της ομάδας, με κύριους υποστηρικτές τους: Motocard, Elf Total & Monster Energy.

Η επανεκκίνηση αναφέρεται σε μια επανεκτίμηση των στόχων και των πιθανοτήτων της νέας σεζόν, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.

Όπως λέει και μια ιαπωνική παροιμία στο βίντεο της Kawasaki… «μετά από μια νίκη, σφίξε το λουρί του κράνους σου». Είτε αυτό είναι κράνος Σαμουράι, είτε κράνος αναβάτη αγώνων μοτοσυκλέτας.

Με τα χειμερινά τεστ στην Ευρώπη να έχουν ολοκληρωθεί, σειρά έχουν τώρα οι τελικές δοκιμές στο Phillip Island (20-21 Φεβρουαρίου) πριν την έναρξη της σεζόν του 2017 στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στην ίδια πίστα.

Ο Jonathan Rea, Πρωταθλητής 2015 & 2016 δήλωσε ενθουσιασμένος για την έναρξη της νέας σεζόν...

...ενώ ο Tom Sykes, Πρωταθλητής 2013 αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που έκανε όλη η ομάδα, έχοντας φιλοδοξία να φανεί ανταγωνιστικός από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Ο Guim Roda, Team Manager της KRT δήλωσε πως παρόλη την κατάκτηση τόσο του τίτλου αναβατών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (Rea), όσο και του τίτλου κατασκευαστών (και εδώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), αλλά και την κατάκτηση της 2ης θέσης στους αναβάτες από τον Sykes, η ομάδα δεν επαναπαύεται στις δάφνες της. «Αρχίζουμε τη χρονιά όπως πάντα από το μηδέν, όπου οι περυσινές δάφνες δεν παίζουν κανένα ρόλο».

Ο Steve Guttridge, Racing Manager της Kawasaki Europe δήλωσε πως από το 2012 η Kawasaki έχει κερδίσει 3 Παγκόσμιους Τίτλους αναβατών, τρεις δεύτερες θέσεις, και δύο συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών. «Όμως στον απαιτητικό κόσμο των αγώνων, αυτά ανήκουν στην ιστορία. Κάθε σεζόν αρχίζουμε ξανά, και είμαστε τυχεροί να ξεκινάμε από την ίδια φανταστική βάση της ομάδας μας, και των αναβατών μας.»

«Τα θεμέλια που κερδίζουν είναι ήδη εδώ. Παρόλα αυτά, κάνουμε επανεκκίνηση κάθε χρονιά στους στόχους μας. Αυτοί είναι να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο, και να γράψουμε ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία της Kawasaki. Και το κάνουμε όλοι μαζί. Ο κατασκευαστής, οι χορηγοί, οι προμηθευτές και τα μέλη της ομάδας μας.»

Φωτογραφίες

Βίντεο

Δείτε ένα εκπληκτικό -και λίαν διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει για την περίσταση- βίντεο από την προετοιμασία της KRT για τη σεζόν του 2017. Μοναδικό, αποκαλυπτικό, απολαυστικό!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 15:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aruba.it Racing - Ducati team 2017 EnduroGP 2017 - Θεαματικό Teaser Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon