.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 10:03

KTM Fan Package 2017 για το Αυστριακό GP

 

Δείτε από κοντά την ΚΤΜ σε Moto3, Moto2 & MotoGP

 

Η ΚΤΜ παρουσίασε το «KTM Fan Package 2017» για να δείτε από κοντά τους πορτοκαλί στο GP της Aυστρίας 11-13 Αυγούστου 2017, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία θα συμμετέχουν ΚΑΙ στις 3 κατηγορίες. Moto3, Moto2 ΚΑΙ MotoGP!

Είναι η πρώτη φορά που η ΚΤΜ θα αντιπροσωπεύεται και στις 3 κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας MotoGP, κι έτσι το συγκεκριμένο GP, το Home GP αν θέλετε των Αυστριακών, θα είναι ιστορικής σημασίας!

Η ΚΤΜ θα ξεκινήσει το 2017 συμμετέχοντας σε Moto3, όπου και στέφθηκε πρωταθλήτρια το 2016, αλλά για πρώτη φορά και στο MotoGP, με τους Pol Espargaro & Bradley Smith. Και μετά από χρόνια προετοιμασίας στο Moto3, έφτασε η ώρα για να κάνουν οι Αυστριακοί την είσοδο τους και στο Moto2. Η πρώτη τους συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία λοιπόν θα είναι στο Red Bull Ring, της Αυστρίας.

Με το KTM Fan Package, οι οπαδοί της ΚΤΜ μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά και τους 3 αγώνες στο Spielberg, στην πορτοκαλί κερκίδα με χωρητικότητα 8.000 θέσεων, την καρδιά της πορτοκαλί οικογένειας.

Πέρα από την είσοδο στον χώρο του GP και τις 3 μέρες του event, το KTM Fan Package περιλαμβάνει τα εξής:

  • Θέση στην κεντρική κερκίδα της ΚΤΜ
  • KTM HomeGP t-shirt
  • KTM HomeGP καπελάκι 
  • KTM HomeGP lanyard
  • Χώρος για πάρκινγκ (μόνο για ΚΤΜ) 
  • Κουπόνι για ένα γεύμα και ποτό 
  • KTM ωτοασπίδες

Το πακέτο τιμάται στα 179 ευρώ, με Αυστριακό ΦΠΑ 20% -η τελική τιμή μπορεί να διαφέρει ελαφρώς για Ελλάδα.

Επικοινωνήστε με τους dealers της ΚΤΜ για να κρατήσετε το KTM Fan Package για τον Μάιο του 2017.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 10:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon