.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 15:50

Abu Dhabi Desert Challenge 2017

 

Νικητές Sam Sunderland και KTM

 

O Sam Sunderland ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα Rally, Abu Dhabi Desert Challenge, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1-6 Απριλίου.

Ο εργοστασιακός αναβάτης της KTM τελείωσε τον δύσκολο αγώνα σε 18 ώρες 14 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, λίγο πάνω από 6 λεπτά μπροστά από τον Pablo Quintanilla, τον εργοστασιακό αναβάτη της Husqvarna. Στην 3η θέση βρέθηκε ο ομόσταυλος του Sunderland, Matthias Walkner, κάνοντας έτσι για την KTM to 1-3.

Τέταρτος πέρασε την γραμμή του τερματισμού ο αναβάτης της HRC, Paulo Gonçalves. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την τελευταία ημέρα στην πρώτη θέση, με τον Sunderland να εκκινεί μόλις από την 8η θέση, μία στρατηγική που απέδωσε τελικά τα μέγιστα. Την πεντάδα έκλεισε ο έτερος εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna, ο γάλλος Pierre-Alexandre Renet.

«Έκανα μία καλή αρχή και αυτός ήταν ένας τέλειος αγώνας για εμένα. Ξεκίνησε καλά αλλά ήταν και πολύ δύσκολος. Ήξερα ότι έπρεπε να πιέσω πολύ το πρωί για να βελτιώσω γρήγορα τον χρόνο μου και ότι τοι πρώτο κομμάτι ήταν πολύ σημαντικό. Η ομάδα ήταν υπέροχη, η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική και αυτός ήταν ένας υπέροχος τρόπος (σ.σ. η νίκη) να συνεχίσω μετά τη νίκη στο Dakar.», δήλωσε ο Sunderland μετά τον αγώνα.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 10:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon