.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 09:17

Video Test Ride - Suzuki Hayabusa 2021

Όταν εμφανίστηκε το 1999, το πρώτο Hayabusa κυριολεκτικά διέλυσε τον ανταγωνισμό, προσφέροντας επιδόσεις που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν έβλεπαν οι αναβάτες σπορ μοτοσυκλετών της εποχής. Η τρίτη γενιά του θρυλικού Suzuki Hayabusa επιστρέφει το 2021 ανανεωμένο, με σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Η Suzuki έπαιξε ρεαλιστικά τα χαρτιά της για το 2021, διατηρώντας κυβισμό, αλλάζοντας ελάχιστα την εμφάνιση, και επεμβαίνοντας στον κινητήρα μόνο για τις απαραίτητες Euro 5 μετατροπές (που έκοψαν λίγα αλογάκια), αλλά και για να γεμίσει ακόμα περισσότερο την «γροθιά» δύναμης και ροπής σε χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Το βάρος της αναβάθμισης έπεσε κυρίως στα καλύτερα φρένα (Brembo Stylema), στο ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων με τη συνδρομή IMU και στο αισθητικό φρεσκάρισμα. Βασίζεται στην Gen2 μοτοσυκλέτα, καλύπτοντας πλέον τις Euro 5 προδιαγραφές, με σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. 

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο εδώ ή απολαύστε το video στις οθόνες σας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 19:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test - Suzuki GSX-S1000F ABS 2016 Test – Suzuki GSX-S1000 GT 2022 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon