.
Κατηγορία Daytona
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 14:53

Daytona Best Electric IRIS e 125 - Παρουσίαση και τιμή

DAYTONA BEST ELECTRIC IRIS e 125 - Η πρακτικότητα στην κορυφή (δελτίο τύπου)

 

Το IRIS από την DAYTONA BEST ELECTRIC, προτάσσει τις χρηστικές αρετές που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πλέον ελκυστικές εναλλακτικές στην κατηγορία των ηλεκτρικών scooters.

Ο κινητήρας μέγιστης ισχύος 4.600W, πέρα από τις εντυπωσιακές δυνατότητες που προσφέρει, σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις και την κατανάλωση, διαθέτει και ένα δυναμικό χαρακτηριστικό που του χαρίζει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διάρκεια ζωής του. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ηλεκτρικών scooters που ακολουθούν την πεπατημένη των hubmotors (κινητήρες τοποθετημένοι μέσα στον πίσω τροχό), ο κινητήρας του IRIS εδράζεται στο πλαίσιο και η τελική μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντικά μικρότερη καταπόνηση του κινητήρα από λακκούβες και εμπόδια που ταλαιπωρούν αναρτήσεις και τροχό.

Στον τομέα της πρακτικότητας, το IRIS προσφέρει σημαντικές ευκολίες στον αναβάτη του διευκολύνοντας σημαντικά την καθημερινότητά του. Ο μεγάλος χώρος πίσω από την ποδιά συνδυάζεται και με έναν ιδιαίτερα πρακτικό και αναδιπλούμενο γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών, έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιορισμοί στο είδος και το μέγεθος των αντικειμένων που θέλει να μεταφέρει ο ιδιοκτήτης του IRIS. Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη ανθεκτική και αλουμινένια σχάρα που ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του scooter, το IRIS δίνει μια ολοκληρωμένη και "καθαρή" λύση για κάθε είδους μετακίνηση.

Στη "φαρέτρα" των χρηστικών δυνατοτήτων του συμπεριλαμβάνεται και η πρίζα κάτω ακριβώς από τη σέλα για τη φόρτιση της μπαταρίας απευθείας, σε περίπτωση που υπάρχει παροχή ρεύματος στο σημείο που είναι σταθμευμένο το IRIS, χωρίς να χρειάζεται να την αφαιρέσει ο αναβάτης. Η έξυπνη τοποθέτησή της, δημιουργεί και έναν αρκετά μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, για να φιλοξενηθεί ένα κράνος ή τα προσωπικά αντικείμενα του αναβάτη.

Το IRISμπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας και χωρίς εξετάσεις (υπό προϋποθέσεις*) και η τιμή του έχει καθοριστεί στα 3.190€, η οποία διαμορφώνεται στα 2.419€ μετά τη βασική επιδότηση του προγράμματος "Κινούμαι ηλεκτρικά 2".

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

 https://daytona-electric.gr/model/iris-e-125/

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 15:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon