.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 08:38

Θεατρική παράσταση "LIVE LOVE RIDE”

 

Με τη στήριξη της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

 

 

Με κεντρικό σύνθημα «Το κράνος σου πάει» #to_kranos_soy_paei» η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό, το τεράστιο κοινωνικό θέμα της ανάγκης πρόληψης για ουσιαστική οδική ασφάλεια. Στόχος της παράστασης είναι να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει τους θεατές για να ενισχύσει την πρόληψη.

Ο Άγγελος και η Ζωή, δύο νέοι που τους ενώνει η αγάπη τους για τη μοτοσυκλέτα, συμπορεύονται στη ζωή και τους δρόμους του κόσμου. Ταξιδεύουν μαζί πάνω στη σκηνή για να μας μεταδώσουν τα μηνύματα «Live now – Love the trip – Ride with safety». Γνωρίζουν νέους τόπους, ανακαλύπτουν την ελευθερία, και μαθαίνουν να κινούνται με ασφάλεια, γιατί ξέρουν ότι μόνο έτσι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν.

Η παράσταση θα ταξιδέψει σε σχολεία και δήμους σε κεντρικές περιοχές της Ελλάδας και έχει ήδη αναρτηθεί στην Διαδικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας, http://e-yliko.minedu.gov.gr (δραστηριότητες / θεάματα / θέατρο).

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στηρίζει την παράσταση “LIVE LOVE RIDE” του Στρατή Πανούριου, με τους πρωταγωνιστές να εμφανίζονται με ρούχα ΥΑΜΑΗΑ, μπουφάν/μπότες ALPINESTARS και κράνη SHARK, τα σημαντικά καταξιωμένα brands των μεγάλων οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στην Ελλάδα και τα χορηγεί ειδικά για την παράσταση. 

Στο Θέατρο Προσκήνιο | Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη, Πολυτεχνείο | τηλ. 210 8211855

Κάθε Σάββατο στις 18.00

Τιμή εισιτηρίου: 8 και 5 ευρώ | Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Ώρα έναρξης: 18.00

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 19:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon