.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 09:52

Yamaha Motor Europe – Εντάσσει στο δίκτυό της ηλεκτρικά ποδήλατα

Όλοι οι κατασκευαστές ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που χρησιμοποιούν προϊόντα της Yamaha θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το δίκτυό της στην Ευρώπη.

Η Yamaha είναι πρωτοπόρος στον χώρο των ηλεκτρικά υποβοηθούμενων ποδηλάτων (Electrically Power Assisted Cycles, ή EPAC), παρέχοντας ΟΕΜ (Original Equipment Manufacture) κιτ για κατασκευαστές ήδη από το 2013. Εδώ και μερικά χρόνια, αυτοί οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να βρουν μια θέση στο δίκτυο καταστημάτων της Yamaha στην Ιαπωνία.

Τώρα που και στην Ευρώπη αυτή η αγορά γνωρίζει εκρηκτική άνοδο τα τελευταία χρόνια, εύλογα η Yamaha Motor Europe N.V. έρχεται να μιμηθεί το Ιαπωνικό παράδειγμα, ενσωματώνοντας στο δίκτυό της τα ποδήλατα εκείνα που έχουν κατασκευαστεί με βάση τα προϊόντα Yamaha EPAC.

Το εύρος του δικτύου της σε όλες τις χώρες της Ευρώπης προσφέρει μια πολύ δυναμική διέξοδο στους κατασκευαστές ποδηλάτων, εγγυώμενο ταχύτερη εξυπηρέτηση, ευελιξία και εγγύτητα στους πελάτες.

Η ενσωμάτωση των EPAC στο Ευρωπαϊκό δίκτυο της Yamaha θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου 2020, με επίκεντρο φυσικά τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Yamaha Motor Europe στο Schiphol-Rijk της Ολλανδίας.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon